21-08-17

Najaarsprogrammatie vanaf vandaag van start bij Joe

Najaarsprogrammatie vanaf vandaag van start bij Joe

 

Na televisie gaat Evi Hanssen ook aan de slag bij de radio. Dit najaar heeft ze haar eigen programma op de commerciële zender Joe in Vlaanderen. Vanaf vandaag (21 augustus) start het radiostation met haar vernieuwde programmering.

 

Joe.jpgHet vaste ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx is wel al een paar weken terug van start gegaan op Joe. Vanaf vandaag zijn ook de andere bekende namen weer terug op zender.

 

Een groot deel van de programmering blijft overeind. Zo blijft Alexandra Potvin het blok tussen 9 en 12 uur presenteren, Carl Schmitz het blok tussen 13 en 16 uur, terwijl Raf van Brussel en Rani de Coninck blijven tekenen voor de avondspits. Ook Jan Bosman behoudt zijn plek in de avond.

 


Terug op de zender is Tess Goossens. Zij presenteert “De Nummer 1 Show” tijdens de lunch. “Ik ben blij om terug te zijn, want ik heb het radio maken wel gemist,” aldus Goossens.

 

"In De Nummer 1 Show ga ik allemaal nummer één hits draaien, maar het gaat ook breder. Wat zijn de absolute nummer ééns van de luisteraars? Op welk nummer hebben ze hun partner leren kennen? Op welke plaat kunnen ze volledig uit de bol gaan?”

 

Goossens neemt overigens het tijdsslot van Leen Demaré over, die naar het weekend verhuisd. Demaré gaat op vrijdagavond tussen 19 en 22 uur Ciao a Tutti’ presenteren. Op zaterdag en zondag is ze tussen 16 en 19 uur te horen.

 

Ann van Elsen gaat voortaan de ochtendshow in het weekend presenteren op Joe. Deze zomer was zij al doordeweeks te horen in de ochtend.

 

Dit najaar is ook Evi Hanssen, in Nederland bekend van onder meer 3 op Reis, De Super Freek Show en De Wereld Draait Door, te horen op Joe. Op zaterdagochtend presenteert ze Het Heilig Huis van Hanssen. Hierin ontvangt Hanssen vanaf 2 september tussen 10 en 12uur een bekend gezicht. Ze doet dat niet vanuit de radiostudio, maar vanuit haar thuis.

 

file_57386.jpg

 

“What you hear is what you get en dat recht vanuit mijn living”, aldus Hanssen. De naam Het Heilig Huis van Hanssen is niet toevallig gekozen: “Ik probeer af en toe een heilig huisje omver te schoppen door ook moeilijke onderwerpen of taboes met mijn gasten niet uit de weg te gaan.”

 

 

Na 9 weken Het Heilig Huis van Hanssen is Luk Alloo vanaf 11 november 2017 terug aan zet in het weekend en voelt hij zijn bekende gasten aan de tand. Kris Wauters presenteert voortaan op zondag van 10 tot 12 uur een nieuw seizoen van Zot Gedraaid. In zijn radioprogramma praat Kris opnieuw elke week met een bekend gezicht over de muziek die belangrijk was in zijn of haar leven.

 

Nathalie Delporte (ma-do: 21 – 00 uur), Elke Van Mello (weekend: 12 – 14 uur), Kris Mannaerts (za: 14 – 16 uur), Born Crain (zo: 14 – 16 uur), Bjorn Verhoeven (weekend: 19 – 21 uur) en Truus Druyts (weekend: 21 – 00 uur) maken het programmaschema van Joe compleet.

 

Over enkele weken is Joe, samen met zusterstation Qmusic ook in heel Vlaanderen via DAB+ te beluisteren.

 

RadioNL (Martin Slijper)

 

 Tijdsbalkje rood.gif

00:02 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-08-17

Radio2:De Zomer van De Pré Historie van morgen 20 augustus 2017

Radio2:De Zomer van De Pré Historie van morgen 20 augustus 2017

 

Tijdens de maanden juni, juli en augustus is er elke zondag ‘De Zomer Van De Pré Historie’ met het beste uit dit programma.

 

guy de pré de pré historie.jpg

 

De platenspeellijst

 

Blue moon - THE MARCELS
Surrender - ELVIS PRESLEY
Don't treat me like a child - HELEN SHAPIRO
F.B.I. - THE SHADOWS
Save the last dance for me - THE DRIFTERS
Tommy uit Tennessee - RIA VALK
Calendar girl - NEIL SEDAKA
Good morning freedom - BLUE MINK
Knock, knock who's there - MARY HOPKIN
All kinds of everything - DANA
Mademoiselle Ninette - SOULFUL DYNAMICS
Weet je, weet je - ANN SOETAERT
I.O.I.O. - THE BEE GEES
Spirit in the sky - NORMAN GREENBAUM
Instant karma - JOHN LENNON
El condor pasa (If I could) - SIMON & GARFUNKEL
On my radio - SELECTER
Que sera mi vida - GIBSON BROTHERS
Er is iets - WALTER VERDIN
Brass in pocket - THE PRETENDERS
Fly too high - JANIS IAN
Do that to me one more time - CAPTAIN & TENNILLE
It will come in time - SYREETA & BILLY PRESTON
Whoops now - JANET JACKSON
Here comes the hotstepper - INI KAMOZE
Ik hou van U - NOORDKAAP
The reason is you - NINA
So in love with you - DUKE
Free as a bird - THE BEATLES


 De Pré Historie via Radio 2 elke zondagvoormiddag tussen 10 en 12 !

 

Vespa guy de pré zomereditie.jpg

 

   De website van de Pré Historie

   Net gemist? Geen probleem herbeluister het programma

 

De Pré historie platendraaier.jpg

Radio2

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-08-17

Spetterende Kerstshow Radio PROS 2017 !

Spetterende Kerstshow Radio PROS 2017 !


Radio PROS pakt uit met een totaal vernieuwde kerstshow.
Zo mag u een artiestenparade verwachten als nooit tevoren!

 

radio pros.jpg

 

Artiesten die langskomen zijn : Nico, Jettie Pallettie, Marc Tompson, Yves Segers en Willy Sommers !
Prijs voor dit alles is slechts 15 euro, en voor de leden is er een leuke attentie op vertoon van hun lidkaart.
Lid worden kan natuurlijk ook op de kerstshow zelf.

 

Kerstshow 2017 radio pros.jpg

 

Alles gaat door op 17 december 2017 in Jeugdcentrum De Kouter, Middelkouter te Haaltert.
Deuren gaan er stipt open om 13u en het spectakel begint er om 14u.
Voor de dorstigen en de hongerigen is er drank en eten in overvloed aan zeer democratische prijzen!

 

Kaarten zijn al te verkrijgen in het Radio PROS Praathuis op zondag tijdens de openingsuren.deze zijn van 10 tot 20 uur.

SNEL ZIJN IN DE BOODSCHAP WANT HET AANTAL PLAATSEN IS BEPERKT !

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-08-17

Radio2:De finale... Zomerhit 2017 Blankenberge (met foto's)

Radio2:De finale... Zomerhit 2017 Blankenberge (met foto's)

 

Onze mobiele verslaggeven Jos Gurdebeke uit Blankenberge was er natuurlijk ook bij in zijn thuisstad om het een en ander vast te leggen op foto's van het jaarlijks terugkerend grote muzikaal gebeuren van Radio2. Naar zijn zeggen was hij daar 2 dagen niet weg te slaan met zijn camera.Het resultaat mag terug gezien worden natuurlijk.Onderaan ziet u dan ook een resem foto's.Meestal van 'dingen' die je niet ziet op TV, tenzij je er zelf bij bent ter plaatse.Het een en ander voorafgaande kon je al bekijken via deze link.

Over de uitslagen...

De online stemmen en televoting hebben "Skwon meiske" van Niels Destadsbader en Miguel Wiels gekozen tot de Radio 2 Zomerhit van dit jaar. De prijs voor de beste belofte ging naar Blanche, de Belgische kandidate op het Eurovisiesongfestival in Kiev.

 

ZH_header.png

 

"Skwon meiske", een West-Vlaamse bewerking van het nummer "Sofia" van Alvaro Soler, werd gekozen uit een selectie van tien favorieten. Niels Destadsbader en Miguel Wiels namen tijdens de liveshow op de Zeedijk in Blankenberge de trofee in ontvangst uit de handen van minister-president Geert Bourgeois.

 

Ze volgen K3 op, die vorige zomer de Radio 2 Zomerhit wonnen met het nummer "Ushuaia".

 

DHIpLhMXcAA5KO-.jpg

 

De Radio 2 muziektrofee Doorbraak ging dit jaar naar de Belgische kandidate voor het songfestival in Kiev Blanche. Ze haalde het van Delv!s, Metejoor, Milo Meskens en Van Echelpoel.

 

Natalia kreeg de Radio 2 muziektrofee Solo artiest. Zij won de Radio 2 Zomerhit in 2007 met het nummer "Gone to stay". In 2013 en 2014 was ze beste vrouwelijke artieste en in 2009 won ze de Radio 2 muziektrofee voor beste performance.

 

De populaire indie-popgroep Bazart werd beloond met de Radio 2 muziektrofee Groep.

 

De liveshow Radio 2 Zomerhit 2017 werd live op Radio 2 en Eén uitgezonden. Bart Peeters presenteerde de show, die geopend werd door Belle Perez. Die won de Zomerhit al vijf keer: in 2002, 2003, 2004, 2005 en 2006 en is de artieste die het vaakst de titel kreeg. Daarom opende zij de show met een medley van haar vijf winnende nummers.

 

De negen andere genomineerden voor de Zomerhit, Blanche Delv!s, K3, Laura Tesoro, Milo Meskens, Natalia, Slongs Dievanongs, The Dinky Toys en Van Echelpoel brachten elk het nummer waarmee ze genomineerd waren.

 

Gers Pardoel, die Natalia de trofee voor Soloartiest overhandigde, bracht een verrassingsconcert op de Zeedijk, en Niels en Wiels sloten met hun winnende nummer de show af.

Meer over de Zomerhit kan je ook lezen via de website van Radio 2

De Redactie

 

2017-08-13%20-%2021u50s%20-%20Jokko%20-%202096%20-_.jpg

 

Van onze verslaggever ter plaatse Jos Gurdebeke

 

Na gisteren de opstelling van het materiaal voor Zomerhit bekeken te hebben,ben ik vandaag, zondag, het opstarten van de repetities gaan volgen.

Heel wat werk nog voor de boeg. Kabeltjes bijleggen of ontrollen, camera's uitpakken,belichting en PA's opstarten, enz.....


Ook voor de veiligheid werd niets ontzien. Brandweer, politie, zeevaartpolitie, reddingsdienst, een ploeg security mensen werden gebriefd om alles veilig en ordentelijk te laten verlopen.Intussen was Radio 2 opgestart in de mobiele studio.
Vanaf 12 uur was Marc Pinte van dienst en probeerde de luisteraars warm te maken voor Zomerhit 2017.
Hij probeerde enkele van de al aanwezige artiesten voor de microfoon te halen om hun mening te vragen van wie er de Zomerhit of één van de drie trofeeën zou in de wacht slepen.Na 16 uur nam Albrecht Wouters en Christel Van Dyck het roer over.Intussen kwamen de andere genomineerde artiesten ook in het Radio2 dorp aan, maar ook bekende personen van radio & TV waren van de partij.Meer en meer publiek begon de voorziene plaatsen rond het podium te vullen en tegen een uur voor de  uitzending van start ging, kon je het terrein niet meer op.
Zo kon ik ook geen goede plaats meer vinden om foto's tijdens de uitzending te maken.....
De genodigden voor de receptie en het volgen van de uitzending in de VIP-tent, kwamen onder redelijk wat belangstelling van het publiek, montjesmaat aangevoerd van een wat ver afgelegen parking.

Om 20h30 trok Bart Peters de show op gang.
Eerst wat info voor wie en hoe je nog kon stemmen en de eerste op het podium was K3 met "Pina Colada".
Dan kondigde Bart Peters Slongs aan met "Schoene jonge"gevolgd door de uitreiking van de trofee : "Beste doorbraak 2017" door Ruben Van Gucht, aan Blanche.
Niels en Wiels waren de volgende op het podium met "Skwon meiske".
De ambiance zat er al goed in en Natalia mocht verder doen met "You've got a friend",gevolgd door Van Echelpoel met "Waddestjom".
Christel Van Dyck werd uitgenodigd om de trofee "Beste groep" te overhandigen aan Bozart
Intussen begon de duisternis te vallen en kwam de belichting goed tot zijn recht.
Delv!s was de volgende genomineerde met" Sunday Interlure"
Blanche voelde zich opperbest tussen al die Led's en zong "City lights"
Maar er was ook nog een derde trofee gepland, voor de "Beste solo artiest" en die werd overhandigd aan Natalia door Gers Pardoel.
The Dincky Toys met "The sweetest hangover" en Laura Tessora met Higher" waren de laatste genomineerden.

Als toemaatje mocht Gers Pardoel nog een nummertje brengen terwijl de omslag met de winnaar Zomerhit 2017
dicht gekleefd werd....

Dan was het moment gekomen om de winnaar Zomerhit 2017 bekend te maken.
Bart Peters nodigde minister Geert Bourgois uit op het podium met de omslag en de trofee, met de
nadruk dat de inhoud van de omslag door verschillende directies en deurwaarders gecontroleerd werd,
met een knipoog naar vorig jaar.
De minister riep Niels (De Stadsbaeder) & Wiels (Miguel) op het podium als winnaar van Zomerehit 2017.
Miguel Wiels was deze avond trouwens de orkestleider van het uitgebreid orkest op het podium.
Niels zong het nog eens uit volle borst en we wensen hen uiteraard een dikke proficiat.

Jammer, geen rechtstreekse foto's van de uitzending, maar je kon het beter zien op TV.......en natuurlijk ook via de site van Radio 2 kan u foto's bekijken.

 

De foto's van Jos (wat je op TV niet kon zien...)

In groot formaat bekijken kan door er op te klikken!

 

DSCN4964.JPG

DSCN4966.JPG

DSCN4967.JPG

DSCN4969.JPG

DSCN4970.JPG

DSCN4974.JPG

DSCN4975.JPG

DSCN4977.JPG

DSCN4978.JPG

DSCN4979.JPG

DSCN4981.JPG

DSCN4982.JPG

DSCN4983.JPG

DSCN4984.JPG

DSCN4987.JPG

DSCN4989.JPG

DSCN4990.JPG

DSCN4991.JPG

DSCN4994.JPG

DSCN4995.JPG

DSCN4997.JPG

DSCN4999.JPG

DSCN5000.JPG

DSCN5001.JPG

DSCN5003.JPG

DSCN5005.JPG

DSCN5009.JPG

DSCN5012.JPG

DSCN5014.JPG

DSCN5015.JPG

DSCN5016.JPG

DSCN5017.JPG

DSCN5018.JPG

DSCN5021.JPG

DSCN5022.JPG

DSCN5024.JPG

DSCN5025.JPG

DSCN5026.JPG

DSCN5027.JPG

DSCN5031.JPG

DSCN5033.JPG

DSCN5036.JPG

DSCN5038.JPG

DSCN5039.JPG

DSCN5040.JPG

DSCN5043.JPG

DSCN5044.JPG

Kim Debrie met onze fotograaf Jos Gurdebeke !

DSCN5048.JPG

DSCN5049.JPG

DSCN5050.JPG

DSCN5051.JPG

DSCN5052.JPG

DSCN5054.JPG

DSCN5056.JPG

DSCN5057.JPG

DSCN5061.JPG

DSCN5062.JPG

DSCN5065.JPG

DSCN5066.JPG

DSCN5067.JPG

DSCN5070.JPG

DSCN5071.JPG

DSCN5072.JPG

DSCN5073.JPG

DSCN5074.JPG

DSCN5075.JPG

DSCN5078.JPG

DSCN5080.JPG

DSCN5081.JPG

DSCN5082.JPG

DSCN5083.JPG

DSCN5084.JPG

DSCN5085.JPG

DSCN5086.JPG

DSCN5087.JPG

DSCN5088.JPG

DSCN5089.JPG

DSCN5091.JPG

DSCN5092.JPG

DSCN5094.JPG

DSCN5095.JPG

DSCN5096.JPG

DSCN5099.JPG

DSCN5100.JPG

DSCN5101.JPG

DSCN5102.JPG

DSCN5104.JPG

DSCN5105.JPG

DSCN5106.JPG

 

 Lees ook op deze blog: Radio2: Zomerhit 2017-Blankenberge voorbereiding (foto's) van 13/8/2017

 

 Tijdsbalkje rood.gif

09:42 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-08-17

Radio2:De Zomer van De Pré Historie van morgen 13 augustus 2017

Radio2:De Zomer van De Pré Historie van morgen 13 augustus 2017

 

Tijdens de maanden juni, juli en augustus is er elke zondag ‘De Zomer Van De Pré Historie’ met het beste uit dit programma.

 

guy de pré de pré historie.jpg

 

De platenspeellijst

 

Can't buy me love - THE BEATLES
Hello Dolly - LOUIS ARMSTRONG
Non ho l'eta - GIGLIOLA CINQUETTI
Viva Las Vegas - ELVIS PRESLEY
Constantly - CLIFF RICHARD
Strand - BOUDEWIJN DE GROOT
Don't throw your love away - THE SEARCHERS
Enfants de tous pays - ENRICO MACIAS
Let your love flow - THE BELLAMY BROTHERS
December '63 - THE FOUR SEASONS
Save your kisses for me - BROTHERHOOD OF MAN
Ik mis hem zo - ANN CHRISTY
The alternative way - ANITA MEYER
No regrets - THE WALKER BROTHERS
In dulci jubilo - MIKE OLDFIELD
I'm so excited - THE POINTER SISTERS
Easy lover - PHILIP BAILEY & PHIL COLLINS
One night in Bangkok - MURRAY HEAD
Een nieuw lied - ANN CHRISTY
Solid - ASHFORD & SIMPSON
Rattlesnakes - LLOYD COLE & THE COMMOTIONS
Shout. - TEARS FOR FEARS
Laat me alleen - MAMA'S JASJE
Torn - NATALIE IMBRUGLIA
When Susannah cries - ESPEN LIND
N'oubliez jamais - JOE COCKER
Liefste - ISABELLE A
Spice up your life - SPICE GIRLS
Sunchyme - DARIO G
   

De Pré Historie via Radio 2 elke zondagvoormiddag tussen 10 en 12 !

 

Vespa guy de pré zomereditie.jpg

 

   De website van de Pré Historie

   Net gemist? Geen probleem herbeluister het programma

 

De Pré historie platendraaier.jpg

Radio2

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-08-17

Vandaag al eens weesten kijken naar de homepage van Google?

Vandaag al eens weesten kijken naar de homepage van Google?

 

Vandaag is het precies 44 jaar geleden dat hiphop is ontstaan in New York. Om de verjaardag van die invloedrijke muziekstroming kracht bij te zetten, biedt Google een interactieve onlinedraaitafel aan zodat iedereen zich even dj kan wanen.

naamloos.png

 

Een onlinedraaitafel met 2 platenspelers, een platenbak en schuifknoppen die het ritme regelen: dat biedt Google vandaag op zijn homepage (www.google.be) aan naar aanleiding van de 44e verjaardag van hiphop.

 

Klembord01.jpg

 

Die muziekstroming ontstond op 11 augustus 1973 in de Bronx in New York tijdens een feestje waar ene dj Kool Herc draaide. Hij verlengde de beat van de nummers door 2 platenspelers te gebruiken. Zo creëerde hij een "break" waardoor mensen langer konden dansen.

 

Naast dubbele platenspelers en dit breakdansen groeide ook het "emceeing" of rappen tot een vaste waarde van de hiphop uit. Daarbij declareert de "master of ceremony" een ritmische tekst bij de beats.

 

De invloed die hiphop sindsdien op mens en maatschappij heeft uitgeoefend, valt niet te onderschatten. Zo heeft de muziekstroming zowel muziek, dans, kunst als mode in een heel nieuwe richting geduwd.

 

Wie meer wil weten over de geschiedenis van hiphop, kan nog tot en met 17 september in Bozar in Brussel terecht waar een overzichtstentoonstelling loopt.

 

 

De Redactie

 

 Tijdsbalkje rood.gif

15:36 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-08-17

Radio2 Info Zomerhit

Radio2 Info Zomerhit
 
 
Op zondag 13 augustus is het weer Zomerhit tijd! Alle praktische info hierover!
Lees ook: Stem voor de Radio 2 Zomerhit 2017
 

ZH%20practisch.png

 

Wil je ’t allemaal live ter plaatse volgen, kom dan tegen 20 uur naar de Zeedijk in Blankenberge, ter hoogte van de vuurtoren.Met de auto


Parkeren kan op 1 van de volgende publieksparkings:

Parking De Perse, Van Maerlantstraat 21
€6/dag
Open van 8u. tot 24u.
Capaciteit: 100 plaatsen

Parking DB, Van Maerlantstraat 1
€ 6/dag
Open: 8u. tot 23u.
Capaciteit: 200 plaatsen

Parking Havenplein, Havenplein (locatie Zomerhit vorig jaar)
€ 10,50/dag
€ 7,50/halve dag
€ 1,50/uur
Open: 7u. tot 24u.
Capaciteit: 300 plaatsen

 

Met het openbaar vervoer

Tramhalte in de buurt (De Lijn): Blankenberge Markt (dan is het nog +/- 5min. wandelen naar het vuurtorenplein)
Er rijden trams tot middernacht
Laatste trein die vertrekt uit Blankenberge richting Hasselt is om 20u42
Haltes: Brugge, Aalter, Gent, Brussel, Leuven, Tienen, Landen, Sint-Truiden, Alken, Hasselt
Laatste treinen die vertrekken vanuit Blankenberge met eindhalte Brugge: 21u56 en 22u56

 

Er is een podium voorzien speciaal voor rolstoelgebruikers. De beste toegangsweg is langs de Felicien Ropshelling. Daar staan ook 2 toiletten voor rolstoelgebruikers.

 

Op de concertlocatie zijn verschillende drank- en eetstanden. Deze openen pas tegen de avond.
In Blankenberge kan je uiteraard terecht in diverse restaurants, brasseries en tea-rooms.

 

ZH2017wiekomt.png

 

Het weer is een allesbepalende factor bij een openlucht-evenement. Bij hevige zon voorzie je het best een bescherming van de hoofdhuid, zeker voor kinderen. Goed insmeren met zonnecrème is aangewezen.
In geval van regen/wind kan een dikke trui/fleece of jas warmte bieden.
Het gebruik van een paraplu kan je beter vermijden, zo kunnen mensen die achter jou staan het zicht op het podium/scherm behouden.

 

ZH_header.png

Radio2

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

07-08-17

Radio PROS 'live' op Halfoogstfeesten in Denderhoutem

Radio PROS 'live' op Halfoogstfeesten in Denderhoutem

 

De meest gezellige feesten samen met de meest gezellige lokale radio (P.R.O.S.) te Denderhoutem (Haaltert)!

Breughelfeesten op een feestweide in onze eigen PROS regio met gezelligheid & leute voor jong & oud !

 

Plaats: Stichelen, Haaltert - Prijs: € gratis.

Iedereen is van harte welkom op de tweedaagse!

 

Pros embleem nieuw 3-5-2017 (website).jpg

 

Radio PROS is er natuurlijk ook 2 dagen 'live' bij...zelfs in de nacht van 14 op 15 augustus gaan de programma's live de ether in via de 105.8FM (in het uitzendgebied) én bovendien ook via livestream (via de website van radio PROS).

 

Zo ziet de programmatie er uit:

Maandag 14 augustus 

09-12 Tim Schippers & Stef Leeuwenaert (nog vanuit de studio in de Leistraat te Heldergem)

12-14 Jan Bakker en Peter Schepens, Kirsten Cobbaut en Anja  De Saeger (opstart ook van de ballonwedstrijd !)

14-16 Ed Van Bever & Soul Stonzy

16-18 Soul Stonzy & Jo van Aelst

18-20 Tom Hofman & Pieter Van Banden

20-22 Peter Mousti

22-00 Jempi Van Vlaanderen

 

radio4.jpg

 

Dinsdag 15 augustus

00-02 Jo van Gils (nachtprogramma)

02-06 Tom Callebaut (nachtprogramma)

06-09 Peter Moustie & Pieter Van Banden

09-12 Tim Schippers &  Stef Leeuwenaert

12-14 Jan Bakker en Soul Stonzy

14-16 Danny en Evie Ghysels

16-18 Tony Van Beveren & Danny De Graef

18-20 Tom Hofman & Tim Schippers

 

ballonnen.jpg

 

En PROS zorgt bovendien voor wat speciaals ook...met een heuse ballonwedstrijd waaraan prachtige prijzen verbonden zijn en uiteraard een gadgets verkoop.

 

Ga dus zeker eens langs aan de mobiele studio van lokale radio P.R.O.S. niet alleen voor een leuke babbel maar ook om een unieke (PROS) ballon de lucht in te laten.Er zijn echt mooie prijzen mee te winnen !!!

 

db8a3db7-1c80-483e-b7bf-2fbad673f3f3.jpg


Herontdek oude ambachten, tractoren, grootmoederskeuken, kantklossers & kunstenaars, geniet van steltenlopers, de ganzenfanfare, kinderdorp met kinderboerderij, pony-ritten... en nog veel meer boerenleute!
Met bovendien optredens van "de Jartellen", Yah Tararah Balkan fanfare, kinderkoor Ballabili Zinget (met liveband), Poot & Vijverman / Sale-ami en zelfs een heus "bal populaire" met "Boma on the Rocks" (Marijn Devalck)!

De affiches kan je trouwens in groter formaat bekijken door er op te klikken.

 

7833d42d-dd4e-4e87-8139-f37758454317.jpg

Tijdsbalkje rood.gif

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-08-17

Radio PROS:Vandaag het vervolg van de 'Top 400 van de verzoekplaten' !

Radio PROS:Vandaag het vervolg van de 'Top 400 van de verzoekplaten' !

 

Het zal de radio PROS luisteraar zeker niet ontgaan zijn.Regelmatig hoorde je al enkele tijd een 'spotje' op de radio waarin aangekondigd wordt dat er een 'Top 400' gepresenteerd zal worden op zaterdag 5 en zondag 6 augustus van de meest aangevraagde platen van de afgelopen maanden.Gisteren hoorde u al van 400 naar 200 en vandaag dus aftellen naar de absolute nummer één verzoekplaat.

 

Pros embleem nieuw 3-5-2017 (website).jpg

 

Niet zo vanzelfsprekend zo'n top 400 samenstellen want al maandenlang noteerden de DJ's en telefonisten de uitvoerder en de titel (zelfs de naam van de aanvrager/ster, de datum én het uur) van aangevraagde verzoekplaatjes uit alle PROS programma's....

 

platendraaier draaiend.gif

 

Een top 400 van de meest aangevraagde verzoekplaten hoor je niet zo veel op de diverse radio's, misschien zelfs is dit uniek.Benieuwd om ze allemaal na mekaar te horen...welke plaat wordt /werd nu het meeste aangevraagd de afgelopen maanden?

 

'Laat de zon in je hart' van Willy Sommers of is het nu 'Du' van Peter Maffay op nummer 1 ????

Of tip je toch nog op een andere ?

Mee aftellen kan dus vandaag nog van 200 naar 1....

Vanzelfsprekend is er ook een prijsvraag aan verbonden (welke Vlaamse zanger staat het meeste genoteerd in de verzoekplaten top 400), er zijn dus prijzen te winnen.Bellen naar de studio is natuurlijk aangewezen.

 

Luisteren dus vandaag en tussen 6 en 20 uur via  het uitzendgebied van de 105.8 FM maar dat kan uiteraard ook via het internet wereldwijd.Bovendien kan je de tweedaagse top ook bekijken via de videostream op de website van Radio PROS.Rond 20 uur vanavond dus de nummer één notering.

 

Radio P.R.O.S. zomert er op los !

 

Platendraaier .jpg

 

Tijdsbalkje rood.gif

08:26 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-08-17

Radio2:De Zomer van De Pré Historie van morgen 6 augustus 2017

Radio2:De Zomer van De Pré Historie van morgen 6 augustus 2017

 

Tijdens de maanden juni, juli en augustus is er elke zondag ‘De Zomer Van De Pré Historie’ met het beste uit dit programma.

 

guy de pré de pré historie.jpg

 

De platenspeellijst

 

Twistin' the night away - SAM COOKE
Norman - SUE THOMPSON
Good luck charm - ELVIS PRESLEY
Kissin' twist - JACK HAMMER
Lente - WILL FERDY & HET AMUSEMENTSORKEST VAN DE BRT
Wonderful land - THE SHADOWS
Et maintenant - GILBERT BECAUD
Happy birthday, sweet sixteen - NEIL SEDAKA
Nights on Broadway - THE BEE GEES
I'm on fire - 5000 VOLTS
Vliegen als een vogel - PETER SCHAAP
Little darling - THE RUBETTES
Mamma Mia - ABBA
Same old story - CHIP TAYLOR
My little town - PAUL SIMON
In dulci jubilo - MIKE OLDFIELD
Loco in Acapulco - THE FOUR TOPS
The way to your heart - SOULSISTER
Mary-Lou - CLOUSEAU
Can't stay away from you - GLORIA ESTEFAN & THE MIAMI SOUND MACHINE
Good life - INNER CITY
Four letter word - KIM WILDE
Musica é - EROS RAMAZZOTTI
Mockin' bird hill - ROOTS SYNDICATE
Sunday Mondays - VANESSA PARADIS
Iemand als jij - BARBARA DEX
Rock with you. - INNER CIRCLE
Could it be magic - TAKE THAT
I will always love you - WHITNEY HOUSTON
   

De Pré Historie via Radio 2 elke zondagvoormiddag tussen 10 en 12 !

 

Vespa guy de pré zomereditie.jpg

 

   De website van de Pré Historie

   Net gemist? Geen probleem herbeluister het programma

 

De Pré historie platendraaier.jpg

Radio2

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende