23-08-17

Noorwegen:Uitschakelen FM valt blijkbaar niet in goede aarde

Noorwegen:Uitschakelen FM valt blijkbaar niet in goede aarde

 

Meer dan de helft van de inwoners van Noorwegen is ontevreden over de gang van zaken rond het uitschakelen van de FM-zenders en de overgang naar digitale radio via de ether DAB+.

 

320cbdc23a4520b350be79ab31235a82c8e2c283.jpg

 

Dit blijkt uit onderzoek dat is gehouden door onderzoeksbureau Ipsos in opdracht van het Noorse dagblad Dagbladet. Een kleine 25 procent van de ondervraagden blijkt wel tevreden te zijn met de overgang van de analoge FM-radio naar de digitale uitzendingen via DAB+.

 

Sinds begin dit jaar is er in Noorwegen een start gemaakt met het uitschakelen van FM-zenders. Inwoners kunnen overschakelen op uitzendingen via DAB+ of luisteren via andere ontvangstmethoden zoals radio via Internet. Aan het einde van dit jaar moeten alle FM-zenders van de grote landelijke radiozenders zijn uitgezet.

 

Alleen lokale omroepen zijn dan nog te beluisteren via de FM in Noorwegen. Deze 200 lokale omroepen zullen in ieder geval vijf jaar te horen zijn via de FM. Daarnaast zijn in grote delen van Noorwegen ook de Zweedse FM-zenders goed te ontvangen. Zweden heeft nog geen plannen om te stoppen met de uitzendingen via de FM.

 

Een veel gehoorde klacht bij het onderzoek is dat de ontvangst van het digitale signaal nog te wensen overlaat. Daarnaast vinden de ondervraagden het lastig om andere ontvangstapparatuur te moeten gebruiken om het digitale signaal te ontvangen. Veel oudere auto’s in Noorwegen hebben nog geen DAB+-radio aan boord en moeten dus met behulp van speciale adapters het signaal omzetten.

 

In Nederland zijn er nog geen concrete plannen om de FM-zenders uit te schakelen. Demissionair Minister Kamp (Economische Zaken) heeft vorig jaar nog aangegeven geen datum te noemen om FM-zenders te gaan uitzetten, daar is het wat hem betreft nog te vroeg voor.(In België is er naar mijn weten zelfs nog geen spoor van te bekennen, laat staan van DAB+ nieuws)

 

Voorlopig zijn de FM-vergunningen van de commerciële radiozenders met vijf jaar verlengd tot en met 31 augustus 2022. De radiozenders krijgen wel de verplichting om het digitale ether signaal de komende periode te optimaliseren.

 

Mediamagazine.nl

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Satelliet: ZDF blijft langer in SD op Astra1

Satelliet: ZDF blijft langer in SD op Astra1

 

Goed nieuws voor wie nog met een oudere satellietontvanger zit...

ZDF blijft in ieder geval tot 2020 de kanalen ZDF, ZDFinfo en ZDFneo in SD-kwaliteit en ongecodeerd via de Astra1-satelliet uitzenden.

 

ZDF.pngZDF Info.pngzdf neo.png

 

Deze zenders zijn al langere tijd in HD-kwaliteit, eveneens ongecodeerd, via dezelfde satelliet te bekijken. De verwachting was dat de Duitse publieke omroepen eerder de SD-doorgifte zouden uitfaseren omdat verreweg de meeste Duitse satelliethuishoudens voor tv-ontvangst een HD- of Ultra HD-satellietontvanger gebruiken. ZDF is de tweede publieke omroep in Duitsland. Of ARD de beslissing van ZDF volgt, is op dit moment nog niet bekend.

satellietschoteltje.gif

TotaalTV (Jarco Kriek)

 

Tijdsbalkje rood.gif

 

 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-08-17

Denemarken: Forse stijging digitaal radio luisteren

Denemarken: Forse stijging digitaal radio luisteren

 

Het aandeel digitale radio groeit gestaag in Denemarken. In het eerste kwartaal van dit jaar had digitaal luisteren een aandeel van 33%. Twee jaar geleden was dit nog 21% en dus komt de afschakeling van FM ook hier steeds dichterbij, zo meldt de Jyllands Posten.

 

file_37874.jpg

 

De Deense regering heeft afgesproken dat wanneer het aandeel digitale radio de 50% aantikt, binnen twee jaar de FM-band afgeschakeld gaat worden en radio via de ether voornamelijk via DAB+ plaatsvindt.

 

Volgens de politieke partij Liberal Alliance kan, als de stijging zich in de huidige lijn door blijft zetten, de magische grens van 50% al in 2018 bereikt worden.

 

Voordat de FM daadwerkelijk uitgaat gaat het DAB(+) landschap in Denemarken nog flink op de schop. Allereerst schakelen in oktober van dit jaar alle stations over van DAB op DAB+. Daarnaast worden de landelijke DAB-netten opnieuw ingedeeld.

 

De publieke omroep DR krijgt een landelijk dekkend net dat bestaat uit drie allotments. Hierdoor wordt het mogelijk om in elke regio de juiste editie van P4 door te geven. Daarnaast mag zenderexploitant Teracom het landelijke DAB+net voor commerciële radio gaan exploiteren. Hierop gaan in elk geval de grote commerciële zenders Nova FM, Pop FM en Radio 100 uitzenden. De overige vrije ruimte mag Teracom verhuren aan andere radiostations.

 

Buurland Noorwegen is inmiddels al begonnen met de afschakeling van FM, terwijl Zweden juist alle FM-frequenties opnieuw gaat veilen.

 

RadioNL (Martin Slijper)

images.jpg

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-08-17

Najaarsprogrammatie vanaf vandaag van start bij Joe

Najaarsprogrammatie vanaf vandaag van start bij Joe

 

Na televisie gaat Evi Hanssen ook aan de slag bij de radio. Dit najaar heeft ze haar eigen programma op de commerciële zender Joe in Vlaanderen. Vanaf vandaag (21 augustus) start het radiostation met haar vernieuwde programmering.

 

Joe.jpgHet vaste ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx is wel al een paar weken terug van start gegaan op Joe. Vanaf vandaag zijn ook de andere bekende namen weer terug op zender.

 

Een groot deel van de programmering blijft overeind. Zo blijft Alexandra Potvin het blok tussen 9 en 12 uur presenteren, Carl Schmitz het blok tussen 13 en 16 uur, terwijl Raf van Brussel en Rani de Coninck blijven tekenen voor de avondspits. Ook Jan Bosman behoudt zijn plek in de avond.

 


Terug op de zender is Tess Goossens. Zij presenteert “De Nummer 1 Show” tijdens de lunch. “Ik ben blij om terug te zijn, want ik heb het radio maken wel gemist,” aldus Goossens.

 

"In De Nummer 1 Show ga ik allemaal nummer één hits draaien, maar het gaat ook breder. Wat zijn de absolute nummer ééns van de luisteraars? Op welk nummer hebben ze hun partner leren kennen? Op welke plaat kunnen ze volledig uit de bol gaan?”

 

Goossens neemt overigens het tijdsslot van Leen Demaré over, die naar het weekend verhuisd. Demaré gaat op vrijdagavond tussen 19 en 22 uur Ciao a Tutti’ presenteren. Op zaterdag en zondag is ze tussen 16 en 19 uur te horen.

 

Ann van Elsen gaat voortaan de ochtendshow in het weekend presenteren op Joe. Deze zomer was zij al doordeweeks te horen in de ochtend.

 

Dit najaar is ook Evi Hanssen, in Nederland bekend van onder meer 3 op Reis, De Super Freek Show en De Wereld Draait Door, te horen op Joe. Op zaterdagochtend presenteert ze Het Heilig Huis van Hanssen. Hierin ontvangt Hanssen vanaf 2 september tussen 10 en 12uur een bekend gezicht. Ze doet dat niet vanuit de radiostudio, maar vanuit haar thuis.

 

file_57386.jpg

 

“What you hear is what you get en dat recht vanuit mijn living”, aldus Hanssen. De naam Het Heilig Huis van Hanssen is niet toevallig gekozen: “Ik probeer af en toe een heilig huisje omver te schoppen door ook moeilijke onderwerpen of taboes met mijn gasten niet uit de weg te gaan.”

 

 

Na 9 weken Het Heilig Huis van Hanssen is Luk Alloo vanaf 11 november 2017 terug aan zet in het weekend en voelt hij zijn bekende gasten aan de tand. Kris Wauters presenteert voortaan op zondag van 10 tot 12 uur een nieuw seizoen van Zot Gedraaid. In zijn radioprogramma praat Kris opnieuw elke week met een bekend gezicht over de muziek die belangrijk was in zijn of haar leven.

 

Nathalie Delporte (ma-do: 21 – 00 uur), Elke Van Mello (weekend: 12 – 14 uur), Kris Mannaerts (za: 14 – 16 uur), Born Crain (zo: 14 – 16 uur), Bjorn Verhoeven (weekend: 19 – 21 uur) en Truus Druyts (weekend: 21 – 00 uur) maken het programmaschema van Joe compleet.

 

Over enkele weken is Joe, samen met zusterstation Qmusic ook in heel Vlaanderen via DAB+ te beluisteren.

 

RadioNL (Martin Slijper)

 

 Tijdsbalkje rood.gif

00:02 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-08-17

Radio London herleeft even vanuit Vlaanderen

Radio London herleeft even vanuit Vlaanderen

 

Vanuit Bissegem bij Kortrijk zijn de voorbereidingen voor het project LONDON FM volop aan de gang. Een radiogebeuren te beluisteren wereldwijd via de website www.MiAmigo40.be en in de regio Kortrijk op 97.8 Mhz FM.

 

In 2017 is het 50 jaar geleden dat de Engelse commerciële zeezenders zoals Radio London, Radio Caroline, Radio 227, Radio 390 het zwijgen werden opgelegd door de Britse overheid. Deze stations waren ook hier dagelijks vrij goed te ontvangen en werden ook sterk beluisterd in West-Vlaanderen.

 

Verder zijn die Britse radiostations voor de Benelux een voorbeeld geweest van hoe de radio in al zijn facetten zou evolueren. Hun format van toen klinkt nog elke dag opnieuw bij de huidige radio’s. De Engelse zeezenders hebben de basis gelegd voor het geluid en het format van de huidige radio.

 

Daarom brengt men het geluid van toen nog even terug met de Engelse dj’s, de luisteraars van toen en natuurlijk de muziek uit die zeezenderperiode. Het LONDON FM media-event haalt dus de Engelse radio naar Vlaanderen, naar regio Kortrijk.

 

Zie: Radio London herleeft even vanuit Vlaanderen

 

16.jpg

                                                                                                                                     © Thierry De Neve

OUDE DJ'S

Met onder andere de medewerking van DJ's van weleer : Ray Clarck, John Dwyer, Roger Day, Bob Noakes (foto), Richard Bound, Graham Gill, Tony Winter (foto bij hoogtewerker met zendantenne), Paul Dennis, Mandy Martin, Ferry Eden, Bart Serlie en vele anderen.

 

Een unieke kans om de vele fans van toen alsnog even laten kennismaken met die dj’s van wonderfull radio London, radio Caroline, radio 270, radio 390, radio BBMS of radio SWRE.

 

In de regio Kortrijk op 97.8 FM via een tijdelijke antenne en wereldwijd via de tijdelijke stream op www.MiAmigo40.be en via andere mediasites.

 

Afstemmen kan van woensdag 30 augustus middernacht tot en met zondag 3 september 2017 om 18.00 uur.

 

LONDON FM is een organisatie van vzw NORDICA in samenwerking met MI AMIGO 40. De uitzendingen worden verzorgd vanuit taverne Bijenhof in Bissegem.

 

Men zegge het voort !

 

17.jpg

                                                                                                                                                  © MIAmigo40

Newsmonkey.be

 

Gratis: FLANDERS MUSIC RADIO DAY/ 26 AUGUSTUS

PETER KOELEWIJN komt zaterdag 26 AUGUSTUS een uurtje live optreden op Feest in het park/de Flanders Music Radio Day in het West-Vlaamse Gistel.

 

Koelewijnski.jpg

‘Peterenski Koelewijnski’ was tegelijk rockster en DJ, verbonden met het toenmalige Hilversum 3 en Radio Seven in de pionierstijd van de Belgische vrije radio (Radio 7, ‘De Hollanders’, rond 1982) en daarvoor het Nederlandse Veronica.

Wie weet brul je wel ‘Veronica Sorry’ mee, een politieke aanklacht tegen het toenmalig Nederlandse radiobeleid. Om 23.00 uur is het de beurt aan top of the bill Starfucker.

De radiodag is dan weer een soort aanloop naar de DJ-radio van weleer LONDON FM-week, een evenementenradio in de regio Kortrijk.

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-08-17

DL:Betalen voor digitaal tv-kijken via de ether

DL:Betalen voor (commercieel) digitaal tv-kijken via de ether

 

Ook de Duitsers moeten eraan geloven. Om naar commerciële zenders in de ether via DVB-T2 te kijken, moet men vanaf het einde van deze maand betalen. De gratis kijkperiode via Freenet loopt namelijk af.

 

Logo DVB-T2.jpg

 

Freenet is het nieuwe abonnementplatform voor digitale ethertelevisie van de DVB-T2 uitzendnorm. In de oude situatie met DVB-T waren de commerciële zenders ongecodeerd en zonder abonnement te bekijken. Na de overstap naar DVB-T2 is de situatie gewijzigd.

 

Na de technische overgang naar DVB-T2 is niet alleen een nieuwe tv-decoder maar ook een smartcard en eventuele CI-module nodig. De afgelopen maanden kon men met de benodigde geschikte apparatuur zonder abonnement naar de Duitse commerciële zenders kijken. Daar komt eind juni verandering in.

 

Een abonnement op Freenet gaat vanaf dat moment €5,75 euro per maand kosten. Voor 69 euro kan men ook een prepaid smartcard kopen waarmee een jaar lang gekeken kan worden. Bij de laatste optie wordt het abonnement niet automatisch verlengd. De smartcard wordt na 365 dagen automatisch inactief. Bij de eerste optie kan maandelijks het abonnement opgezegd worden.

 

De zenders van de publieke omroepen ARD en ZDF blijven ook in DVB-T2 ongecodeerd, en dus gratis, beschikbaar. Verder worden de zenders in Duitsland via DVB-T2 veelal in HD-kwaliteit geleverd.

 

TotaalTV (Jarco Kriek)

TV kijken.jpg

 

Lees ook op deze blog: DVB-T ontvanger voor Duitse Freenet (4/5/2017)

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:02 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Radio2:De Zomer van De Pré Historie van morgen 20 augustus 2017

Radio2:De Zomer van De Pré Historie van morgen 20 augustus 2017

 

Tijdens de maanden juni, juli en augustus is er elke zondag ‘De Zomer Van De Pré Historie’ met het beste uit dit programma.

 

guy de pré de pré historie.jpg

 

De platenspeellijst

 

Blue moon - THE MARCELS
Surrender - ELVIS PRESLEY
Don't treat me like a child - HELEN SHAPIRO
F.B.I. - THE SHADOWS
Save the last dance for me - THE DRIFTERS
Tommy uit Tennessee - RIA VALK
Calendar girl - NEIL SEDAKA
Good morning freedom - BLUE MINK
Knock, knock who's there - MARY HOPKIN
All kinds of everything - DANA
Mademoiselle Ninette - SOULFUL DYNAMICS
Weet je, weet je - ANN SOETAERT
I.O.I.O. - THE BEE GEES
Spirit in the sky - NORMAN GREENBAUM
Instant karma - JOHN LENNON
El condor pasa (If I could) - SIMON & GARFUNKEL
On my radio - SELECTER
Que sera mi vida - GIBSON BROTHERS
Er is iets - WALTER VERDIN
Brass in pocket - THE PRETENDERS
Fly too high - JANIS IAN
Do that to me one more time - CAPTAIN & TENNILLE
It will come in time - SYREETA & BILLY PRESTON
Whoops now - JANET JACKSON
Here comes the hotstepper - INI KAMOZE
Ik hou van U - NOORDKAAP
The reason is you - NINA
So in love with you - DUKE
Free as a bird - THE BEATLES


 De Pré Historie via Radio 2 elke zondagvoormiddag tussen 10 en 12 !

 

Vespa guy de pré zomereditie.jpg

 

   De website van de Pré Historie

   Net gemist? Geen probleem herbeluister het programma

 

De Pré historie platendraaier.jpg

Radio2

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-08-17

DAB+ wordt uitgerold in meer grote steden van Australië

DAB+ wordt uitgerold in meer grote steden van Australië

 

De komende jaren wordt DAB+ uitgerold in meer grote Australische steden. Mediaregulator ACMA heeft plannen afgerond om digitale etherradio te gaan uitrollen in alle grote steden.

 

                                                                Foto: Digital Radio Australia


In 2009 zijn de commerciële radiostations, de publieke omroep ABC en de multiculturele omroep SBS in Sydney, Brisbane, Melbourne, Perth en Adelaide gestart met uitzenden via DAB+. Naast vrijwel alle radiostations die op FM en AM uitzenden, zijn hier via DAB+ ook tientallen themakanalen te ontvangen.

 

Doordat het grootste deel van de bevolking in en om de grote steden woont, kan nu ongeveer 65% van de inwoners van Australië DAB+ ontvangen, ondanks dat slechts een half procent van het landoppervlak gedekt wordt met DAB+.

 

Inmiddels is DAB+ niet meer weg te denken in de grote steden en luistert 25% van de bevolking al digitaal naar de radio. Inmiddels zijn er al ruim 3 miljoen DAB+radio’s verkocht. 34% Van alle nieuwe auto’s verlaat de fabriek standaard met een DAB+ontvanger.


 De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan plannen voor de uitrol van DAB+ naar meer grote steden. De eerste plannen hiervoor ontstonden overigens al in 2015.

 

“Het afronden van het digitale radiokanalen plan is een belangrijke stap in de voltooiing van de uitrol van digitale radio in de hoofdsteden van de staten,” verklaard waarnemend ACMA voorzitter Richard Bean. “De ACMA gaat nu in gesprek met de omroepen over het starten van de procedure voor het toewijzen van zendlocaties.”


 Als één van de eerste regio’s waar DAB+ naar uitgerold gaat worden zijn Darwin en Canberra. Sinds 2010 wordt in beide steden al op kleine schaal en met laag vermogen getest met DAB+. Het is nu de bedoeling dat in deze steden definitieve vergunningen uitgegeven gaan worden. Ook komt er ruimte voor meer radiostations en mag het uitzendvermogen omhoog.

 

In beide steden komen twee multiplexen, waardoor er ruimte is voor ruim 30 radiostations. Bovendien gaat de publieke omroep ABC eindelijk via digitale etherradio uitzenden in Darwin.

 


Binnen twee a drie jaar is radio via DAB+ ook beschikbaar in Hobart, de hoofdstad van de staat Tasmanië, en Gold Coast, de zesde stad van het land. Ook hier komen in elke stad twee multiplexen.

 

Maar er komen meer steden waar DAB+ uitgerold gaat worden. “De voltooiing van de uitrol in de hoodsteden is nog maar het begin,” vervolgt Bean. “De commerciële radio-industrie heeft aangegeven dat er vele regionale radiostations graag via DAB+ willen gaan uitzenden, dus voor Australiërs die in andere grote steden wonen: stay tuned!"

 

RadioNL (Martin Slijper)

 

 Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-08-17

Radio2:Plage Préferée was gisteren in Zeebrugge !

Radio2:Plage Préferée was gisteren in Zeebrugge !

 

Onze mobiele medewerker uit Blankenberge Jos Gurdebeke nam gisteren alweer zijn elektische tweewieler om een blik voor-en achter de schermen te gaan nemen van Plage Préferée.Kim Debrie met heel haal achterban had de mobiele studio geplaatst in Zeebrugge...het weer was tip top in orde, de fiets ook (goed gesmeerd) en de bomvolle batterij met elektriciteit was met groene stroom opgeladen !

 

Kim%20grappig%20paal.jpg

 

Een verslag met nogal een resem foto's was het resultaat van zijn préferée bezoekje...maar deze keer ook 2 (zeer) korte filmpjes !

 

 

Hierboven in het filmpje ziet u eens onze plaatselijke (foto) correspondent Jos Gurdebeke zelf in actie !

 

 

Gisteren, woensdag 16 augustus,richting Zeebrugge getrokken om Kim Debrie op de laatste dag van haar "driedaagse" Zeebrugge, te bezoeken.Prachtig weer, meer moest dat niet zijn om heel wat volk rond haar mobiele studio te verzamelen,en je zag aan Kim dat ze er zin in had.Maar ik denk dat ze wel altijd in de sfeer is ...Ze had terug heel wat informatie voor de luisteraars meegebracht.Maar nieuws, verkeersinfo en het weer met Frank moest er hier en daar toch nog tussendoor gemixt worden,wilde ze een goed rapport krijgen op het einde van de vakantie.
Deze week gaat ze ook trouwens "In zee met...." Ingeborg.Een levensverhaal waar iedere dag  een bepaald thema uit het leven belicht word.Gisteren had Ingeborg het over haar zoon die een "grote onderscheiding" behaalde op school,waarvoor Ingeborg 4 jaar getwijfeld had of het wel de juiste richting was voor hem.
Maar het moment van de uitreiking was een moment om nooit te vergeten.

 

ingeborg_02.png


Zangeres Lindsay (tegenwoordig uit Denderhoutem), zus van Christophe, werd achter de microfoon gevraagd , want Kim was zeer nieuwsgierig naar haar "bolle buikje".Tussen de reclame en de muziek door, kwam Pieter Embrechts, broer van Tine Embrechts,bij de mobiele studio aan, want hij was Kim haar volgend gast na het nieuws van 11h.

 


Pieter kan niet alleen goed praten, maar hij mocht dan ook een liedje life brengen.Daar moest natuurlijk eerst voor geoefend worden om de micro/geluid goed te kunnen afstellen.Hij had al direct het volk in de hand en die mochten het refrein van zijn lied "Barcelona" meezingen,wat uit volle borst en overtuiging gedaan werd.

 

De technicus van dienst, Robin Goubin, zag dat het goed was en plaatste verdorie direct 2 extra microfoons om er toch zeker van te zijn dat het goed overkwam tijdens de uitzending tegen kwart voor 12...niks werd aan de toeval overgelaten.

Logo radio2 Nieuw 2015.png

Radio 2'Middagpost

Tussen 12h en 13h was het de beurt aan Jens Lemant met de "Middagpost" van R2 West Vlaanderen.
Westvlaams nieuws en het weer in West-Vlaanderen was een verplicht item, maar hij had het ook over Suzanne die via haar kleindochter en Face-book op zoek was naar haar oud lief/soldaat,en sinds vorige week nog geen reactie gekregen had. Een speld in een hooiberg, want ze weet niet of hij nog leeft. Geen probleem voor haar huidige man, want "dat is van voor mijnen tijd" zegt hij.....Ook had Jens een gesprek met Dominique, die samen met Martine een week lang geen internet of andere media mag gebruiken en hun ervaring mochten ze komen vertellen op R2.Natuurlijk was er ook weer een R2 ballon of friesbee voor de kleinsten voorzien.Maar ook "De Inspecteur" had er zijn standje. Vandaag stond op het "test-menu:


-Indian Tonic, makreelfilet in tomatensaus en curry Ketchup.
Van ieder 5 verschillende proevertjes, waar je dan op een blaadje je voorkeur kon noteren en in een bus deponeren.Ook het R2 fototoestel waar je gratis een "selfi" kan nemen en ook laten doorsturen via het internet naar je (thuis) adres had heel wat belangstelling.Kortom, een weer zeer geslaagde uitzending van Radio 2.

Vandaag maar ook donderdag en vrijdag is Kim en Jens in  Mariakerke en volgende week is het alweer de laatste week aan de kust...het kan dus zéér snel gaan !

 

De fotoreeks...voor zij die er niet bij waren ter plaatse

Te bekijken in groot formaat door er op te klikken!

 

DSC_1328.JPG

DSC_1329.JPG

DSC_1330.JPG

DSC_1331.JPG

DSC_1332.JPG

DSC_1335.JPG

DSC_1336.JPG

DSC_1337.JPG

DSC_1338.JPG

DSC_1339.JPG

DSC_1340.JPG

DSC_1341.JPG

DSC_1342.JPG

DSC_1343.JPG

DSC_1344.JPG

DSC_1345.JPG

DSC_1348.JPG

DSC_1349.JPG

DSC_1350.JPG

DSC_1351.JPG

DSC_1352.JPG

DSC_1355.JPG

DSC_1356.JPG

DSC_1357.JPG

DSC_1359.JPG

DSC_1360.JPG

DSC_1361.JPG

DSC_1363.JPG

DSC_1364.JPG

DSC_1365.JPG

DSC_1366.JPG

DSC_1367.JPG

DSC_1368.JPG

DSC_1368.JPG

DSC_1369.JPG

DSC_1371.JPG

DSC_1372.JPG

DSC_1373.JPG

DSC_1374.JPG

DSC_1376.JPG

DSC_1378.JPG

DSC_1379.JPG

DSC_1381.JPG

DSC_1384.JPG

DSC_1385.JPG

DSC_1387.JPG

DSC_1388.JPG

DSC_1390.JPG

DSC_1392.JPG

DSC_1393.JPG

DSC_1395.JPG

DSC_1396.JPG

DSC_1399.JPG

DSC_1400.JPG

DSC_1401.JPG

DSC_1402.JPG

DSC_1404.JPG

DSC_1405.JPG

DSC_1407.JPG

DSC_1408.JPG

DSC_1409.JPG

DSC_1410.JPG

DSC_1411.JPG

DSC_1412.JPG

DSC_1413.JPG

DSC_1414.JPG

DSC_1415.JPG

DSC_1416.JPG

DSC_1417.JPG

DSC_1419.JPG

DSC_1420.JPG

DSC_1420.JPG

 

Jos Gurdebeke

 

Tijdsbalkje rood.gif

08:45 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Spetterende Kerstshow Radio PROS 2017 !

Spetterende Kerstshow Radio PROS 2017 !


Radio PROS pakt uit met een totaal vernieuwde kerstshow.
Zo mag u een artiestenparade verwachten als nooit tevoren!

 

radio pros.jpg

 

Artiesten die langskomen zijn : Nico, Jettie Pallettie, Marc Tompson, Yves Segers en Willy Sommers !
Prijs voor dit alles is slechts 15 euro, en voor de leden is er een leuke attentie op vertoon van hun lidkaart.
Lid worden kan natuurlijk ook op de kerstshow zelf.

 

Kerstshow 2017 radio pros.jpg

 

Alles gaat door op 17 december 2017 in Jeugdcentrum De Kouter, Middelkouter te Haaltert.
Deuren gaan er stipt open om 13u en het spectakel begint er om 14u.
Voor de dorstigen en de hongerigen is er drank en eten in overvloed aan zeer democratische prijzen!

 

Kaarten zijn al te verkrijgen in het Radio PROS Praathuis op zondag tijdens de openingsuren.deze zijn van 10 tot 20 uur.

SNEL ZIJN IN DE BOODSCHAP WANT HET AANTAL PLAATSEN IS BEPERKT !

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |