30-04-18

De 'Songfestival' avonturen van Sennek

De 'Songfestival' avonturen van Sennek

Bij Radio 2 en MNM

Sennek.png

Het is bijna zo ver, zaterdag 28 april trokt Sennek (foto: VRT) naar Portugal om er de kleuren van ons land te verdedigen op het Eurovisie Songfestival. Peter Van de Veire reist haar deze week achterna om commentaar te geven bij de drie live-shows die op Eén worden uitgezonden. Je kan zijn avonturen ter plaatse volgen via de online kanalen van Eén. Radio 2 en MNM dragen eveneens hun steentje bij.

Vanessa Vanhove en Caren Meynen voorzien op dinsdag 8 mei vanaf 21:00 uur een speciaal programma ‘De volgelingen van het Songfestival’ bij de halve finale waar Sennek haar kans waagt. Ze hebben enkele bekende Songfestivalliefhebbers te gast. Hetzelfde doen ze op zaterdag 12 mei indien Sennek doorgaat.

Met commentator van Peter Van de Veire heeft MNM de ideale vliegende reporter in Lissabon om ook niks te missen van het Songfestival. De luisteraars kunnen al sinds begin vorige week de deelnemende nummers horen en beoordelen waardoor ze al kunnen inschatten wie de kanshebbers en wie de buitenbeentjes zijn. 

Vanaf maandag 7 mei neemt Julie de presentatie van de Ochtendshow voor haar rekening, elke dag in het gezelschap van een Bekende Vlaming; Vanuit Portugal zal Peter elke ochtend als Radio Lissabon meermaals de laatste nieuwtjes brengen, peilen naar het stressniveau in de coulissen en uiteraard Sennek geen seconde uit het oog verliezen. Online zal er ook niets te missen zijn want die week vlogt Peter ook vanuit Lissabon.

Dinsdag 8 mei, de dag van Senneks halve finale, bouwt Tom De Cock al vanaf de namiddag de spanning op in ‘Planeet De Cock’. Hetzelfde doet hij op de dag van de grote finale, zaterdag 12 mei, en de zondag erna blikt hij tussen 07:00 en 10:00 uur in ‘MNM Rewind’ terug.

 

radiovisie-logo-klein.png.jpg

Tijdsbalkje rood.gif

00:12 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.