04-03-18

Uit het Radioblad van RadioVisie

Enkel nog een microfoon voor Eva

VTM-weervrouw Eva Clockaerts (foto), die in de zomer van 2015 de weerploeg van de commerciële zender kwam versterken, stapt over naar de radioredactie van de Medialaan en wordt nieuwslezer bij Qmusic en Joe. Jill Peeters, David Dehenauw en Frank Duboccage zullen een tandje bijsteken en voortaan als trio de weerdienst uitmaken. Eva Clockaerts is licentiate communicatiewetenschappen en maakte, voor haar debuut als weervrouw, negen jaar deel uit van de regieploeg van VTM Nieuws. In 2015 greep ze haar kans toen men het weerteam wilde versterken. “Niet alleen het weer, maar ook de natuur en de aarde hebben me altijd gefascineerd. We staan er misschien niet genoeg bij stil, maar dit is pure magie. Het weer raakt de essentie van ons bestaan”, klonk het toen. (HLN.be)

Eva-Clockaerts.png

“Er wacht mij een uitdaging bij de radio. Ik ga jullie missen en dat meen ik oprecht. En denk eraan: pluk de dag, maar laat nog iets hangen voor morgen.”

“Een nieuwe opportuniteit biedt zich aan”, laat Clockaerts nog weten in een reactie. “Radio is een fascinerend en tijdloos medium, dat ik in mijn studententijd reeds leerde kennen bij URGent. Binnenkort mag ik opnieuw achter de microfoon kruipen. Niet alleen om het weer te brengen, maar ook het nieuws. Ik ga de kijkers missen, maar krijg er even fijne luisteraars bij.”

Klik HIER voor het einde van haar allerlaatste weerbericht

 

Sofie is voorlopig nooit meer alleen

Studio Brussel-presentatrice Sofie Engelen is zwanger van haar eerste kindje. Dat maakte ze samen met haar collega-presentatrice en Intergalactic Lovers-zangeres Lara Chedraoui bekend in een filmpje. Een mens moet mee met zijn tijd natuurlijk. “We hebben groot nieuws over een groot nieuw project”, zegt Chedraoui. Engelen verklapt daarop: “Eigenlijk is het nog niet zo groot. Ik ben zwanger.” Sofie vormt sinds de zomer van 2016 een koppel met Christof Witters. Om het feest compleet te maken, draaide het Studio Brussel-programma Engelen & Chedraoui onlangs volledig rond baby’s.

En zo was het toen

En omdat u er af en toe ook graag wat bewegende beelden heeft, besluiten we het Radioblad vandaag met een opname van het Nederlandse antennepark van Zeewolde. Dat wordt momenteel ontmanteld. U kon er hier eerder alles over lezen. In deze opname ziet u hoe het ooit is geweest. Kijk en geniet. Mensen met hoogtevrees moeten extra voorzichtig zijn of eerst hun medicatie nemen.

radiovisie-logo-klein.png.jpg

Tijdsbalkje rood.gif

 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.