01-03-18

Groot Nieuws Radio jingles kregen update

Groot Nieuws Radio jingles kregen update

Wie naar Groot Nieuws Radio luistert, kan het resultaat horen: de jingles, uuropeners en fillers zijn vernieuwd sedert maandag 5 februari j.l.. Directeur Wilfred Hardeman: "De jingles hoor je meerdere keren per uur voorbij komen op de radio. Het is daarom belangrijk om ze regelmatig te vernieuwen. Dit is hoe christelijke radio in 2018 moet klinken: modern, fris en toegankelijk."

groot-nieuws.3.png

Wilfred Hardeman: "We trekken een nieuwe jas aan, maar blijven trouw aan onze opdracht om het evangelie een prominente plek in de ether te geven." Het vernieuwde jinglepakket is tot stand gekomen in samenwerking met PURE Jingles, een bedrijf dat voor meerdere landelijke radiozenders audiovormgeving maakt.

De bekende Groot Nieuws Radio-jingles zijn opnieuw ingezongen door onder meer zangeres Sharon Kips. Ook zijn er vanaf nu twee stationvoices te horen: Henk van Steeg en Joke Buis. "We zijn erg blij dat we vanaf vandaag zowel een mannen- als een vrouwenstem als stationvoice hebben", zegt Wilfred Hardeman.

Henk van Steeg en Joke Buis nemen het stokje over van Joost Dekker. Hardeman: "Joost is al vanaf de start van Groot Nieuws Radio betrokken als stationvoice. We zijn hem enorm dankbaar voor alles wat hij gedaan heeft in die tien jaar waarin hij 'onze' stem was."

Philips_203U.jpg

In Vlaanderen kan je luisteren via de middengolf op 1008AM

De enige Nederlandstalige zender nog...

Je kan thuis en onderweg luisteren naar Groot Nieuws Radio via de middengolf. Selecteer AM of MW op je radio. Navigeer naar de frequentie 1008. Je luistert nu naar Groot Nieuws Radio!

3 tips om de ontvangst te verbeteren:

  • Draai de AM-antenne op het toestel, of draai het toestel zelf. Je kan ook de radio in de buurt van een raam plaatsen. Vermijd plekken waar andere elektronische apparatuur staat.
  • Sluit een buitenantenne voor de middengolf aan, als hiervoor een aansluiting aanwezig is. Je kan ook een lange metalen draad aansluiten op de antenne-aansluiting. Een elektronicazaak in de buurt kan je verder helpen.
  • Draagbare radio's of wereldontvangers kunnen het makkelijkst de middengolf ontvangen. Deze zijn verkrijgbaar in elektronicazaken en winkels met huishoudelijke artikelen.

Groot Nieuws Radio blijft tot 1 januari 2019 uitzenden via de middengolf. Daarna zal de mast uitgeschakeld worden en is DAB+ de enige manier om Groot Nieuws Radio te ontvangen via de vrije ether.

Groot Nieuws Radio

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.