13-02-18

Sportradiostation gestart in Italië

   Sportradiostation gestart in Italië

 

Italië heeft begin februari kennis kunnen maken met een nieuw radiostation dat de hele dag in het teken staat van sport. Op een flink aantal FM-frequenties van RMC2 is sedert maandag 29 februari RMC Sport Network te horen.

 

RMC Sport is een samenwerking tussen de internetsportzender TMW Radio en Radio Monte Carlo (RMC).

 

De nieuwe sportzender treedt hiermee in de voetsporen van onder meer Talksport in het Verenigd Koninkrijk en 66 WFAN en 98.7 ESPN in New York City.

 

file_16557.jpg


Voetbal heeft een belangrijke rol in de programmering van RMC Sport, waarmee de tifosi op z’n wenken bediend wordt. Daarnaast komen ook Formule 1, motorsport, wielrennen, tennis, golf en basketbol uitgebreid aan bod. Hiervoor heeft RMC Sport de beschikking heeft over een team van 50 presentatoren, journalisten en commentatoren.

 

RMC Sport is in grote steden als Milaan, Turijn, Rome, Napels, Venetië, Bologna en Palermo op FM te ontvangen. Het sportstation heeft hiervoor een flink aantal FM-frequenties van RMC2 overgenomen. 

 

RMC2, dat een mix van lounge, jazz, deephouse en soul uitzendt, is hierdoor alleen nog in enkele dunnerbevolkte gebieden op FM te ontvangen. RMC, dat internationale en Italiaanse pophits van de jaren ’80 tot nu brengt, blijft in vrijwel heel Italië op haar vertrouwde FM-frequenties uitzenden.

Ideaal dus om nu uw Italiaanse talenknobbel al wat aan te scherpen tegen de vakantie...klik hier, kijk en luister !

 

 

radio nl.jpgMartin Slijper

 

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.