06-01-18

Radio PROS maakt verwachtingen waar

Radio PROS maakt verwachtingen waar

0verstap van FM band naar internet is succesvol

 

Radio PROS leeft en zit diep verankerd in de harten van zijn luisteraars, de band is sterk en hecht, dit blijkt opnieuw uit het succes  van de internetstreams. De programmering wijzigt niet, alle uitzendingen blijven behouden. Veel luisteraars maakten inmiddels de overstap daarbij geholpen door de medewerkers bij de installatie van internetradio’s bij de luisteraars thuis.

PROSspandoek.png


Radio PROS toonde in het verleden dikwijls zijn warme hart door de talrijke acties die op poten werden gezet. Recent kregen bijvoorbeeld nog meer dan honderd kinderen een geschenk van 25 euro tijdens het Sinterklaasfeest. Nu blijkt ook de appreciatie van de luisteraars. Zij tonen op hun beurt dat ze Radio PROS een warm hart toedragen en blijven massaal luisteren via internet naar hun favoriete station.
 
Het bestuur werkt momenteel aan een plan om de luisteraars te voorzien van een internetradio aan een zeer gunstige prijs en zelfs gratis wanneer zij aan bepaalde criteria voldoen. Heeft u momenteel een internetradio maar ondervindt u problemen met de installatie ervan, dan kan u contact opnemen met PROS. Vanaf februari worden er een aantal internetradio’s weggegeven. Luisteraars kunnen nog steeds bellen naar 070/22.22.50.  

Zopas is PROS bij het audiostreamen overgeschakeld naar een hoger pakket slots (in plaats van 200). Niemand doet momenteel beter als internet-only in Vlaanderen. 

radiovisie-logo-klein.png.jpg

 

 

31-12-2017 Atom TV bij PROS (2).jpg

Kijk ook naar beelden op Atom TV...HIER (Emotionele dag bij Radio P.R.O.S.)

Tijdsbalkje rood.gif

 

08:56 Gepost door Pieter Van Banden in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.