31-12-17

Radio PROS:Minister verdedigt lokaal radioplan bij Radio 1

Minister verdedigt lokaal radioplan bij Radio 1

Lokale radio PROS laatste dag op FM...

Tussenin nog even meegeven dat minister van media Sven Gatz te gast was in ‘De Ochtend’ van Radio 1 (06:00-09:00 uur). op 28 dcember Hij kwam er vooral zijn lokale radioplan verdedigen. Veel hebben we niet bijgeleerd. Het hele item was te moeilijk voor de modale luisteraar wegens teveel algemeenheden en dooddoener ‘er zijn te weinig frequenties’. Voor alle ‘betrokkenen’ was er geen nieuws te rapen. De minister deed zijn ding, zoals je dat van een raspoliticus mag verwachten. Het klonk allemaal aannemelijk. Lezen en luisteren doe je hier (vanaf 01.44). VRT ging trouwens nog even op z’n elan door. Zowel in de Journaals van 13:00 als van 19:00 uur, kreeg PROS een ruime portie aandacht. Mooi verslag, sober en met veel emotie.

De Ontbijtradio op zondag 31 december (2017) werd enorm veel beluisterd....ook via livestream & videostream.Het maximum 'kijkers' (99 om precies te zijn) naar de radio werd vlotjes gehaald.De rest moest het doen via radiostream.

Emotioneel programma tussen 9 en 12 u en het ging zelfs een uurtje overtijd !

Studio & Praathuis zaten bomvol.Heel wat prominenten waren er bij...ieder kon zijn zegje doen.Maar alles blijft gewoon hetzelfde.De frequenties zijn verdeeld...Pros viel buiten de prijzen.Sven Gatz werd nog eens aangeschreven...nutteloos! Maar 35 jaar (gezellig) radiomaken (voor iedereen) veeg je zo maar niet gewoon van tafel !

Klembord01.jpg

Klembord02.jpg

Klembord03.jpg

Klembord04.jpg

Klembord06.jpg

Klembord07.jpg

Klembord05.jpg

269 op livestream alleen al...wie dan allemaal in de streek op FM?Wie doet het beter als lokale radio?

100 keken zelfs mee naar de radio ...naar wat zich afspeelde in de studio.

 

 De beelden in het VRT Journaal

radiovisie-logo-klein.png.jpg

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:15 Gepost door Pieter Van Banden in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.