02-12-17

PROS, Piet en Sinterklaas

PROS, Piet en Sinterklaas

 

Allen onder één dak op 3 december

 

Hét jaarlijks weerkerend fenomeen… alhoewel. Tot vorig jaar nodigde Radio PROS telkens Sint Maarten uit omstreeks 11 november. Dit jaar krijgt echter Sinterklaas de opdracht toegewezen op (morgen) zondag 3 december. Nooit eerder werd het feest zo groots gezien, vooral omdat de studio werd ingeruild voor een comfortabele zaal.

PROS-Cera.png

Niet minder dan honderd kinderen, dit maximum werd zeer vlug gehaald, zal een geschenkje krijgen ter waarde van ongeveer € 25,00 euro. De goedheilige man hield rekening met leeftijd en geslacht van de kinderen. Iedere ouder werd op voorhand, via internet, naar informatie gevraagd zodat de Sint weet wat te vragen en te vertellen. Snoep en een drankje horen er uiteraard bij en er is een flinke portie animatie voorzien…

sint1.jpg

Het feest begint om 13:00 uur in HOC De Fransman te Heldergem. Sinterklaas wordt vergezeld door vijf Pieten. Het gezelschap wordt feestelijk afgehaald ergens aan het treinstation in Aalst. Radio PROS heeft van CERA een projectsteun van 2.500 euro gekregen. Het bedrag werd integraal besteed voor speelgoed dat werd aangekocht bij Carrefour Ninove. Zij gaven op hun beurt een fikse korting.

Voor deelname aan het Sinterklaasfeestje moest je op voorhand ingeschreven zijn.Spijtig genoeg zijn alle plaatsjes al volzet!

Radio-PROS.jpg

° Radio PROS

radiovisie-logo-klein.png.jpg

 

 

Tijdsbalkje rood.gif

 

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.