01-12-17

NL:Vanaf vandaag Christmas24.nl via Internet en DAB+

NL:Vanaf vandaag Christmas24.nl via Internet en DAB+

 

De kerstzender Christmas24.nl is vanaf vandaag (1 december) via zowel het Internet als de digitale ether (DAB+) te beluisteren.

christma.jpg

De online radiozender bestaat dit jaar vijf jaar en om dit jubileum kracht bij te zetten is de kerstzender niet alleen wereldwijd via Internet te beluisteren maar in delen van Nederland ook via DAB+.

Christmas24.nl is een privé initiatief van van Robert Simonis op non-commerciële basis. De radiozender brengt een gezellige muziekmix van kerstmuziek van de laatste 60 jaar afgewisseld met softpop hits.

De radiozender zal de komende periode ook in de digitale ether te ontvangen te zien. De radiozender maakt hiervoor gebruik van de capaciteit van een aantal lokale DAB+-netwerken. Deze netwerken zenden tot 1 januari 2018 uit met een experimenteervergunning.

Het gaat om digitale etheruitzendingen in de regio Amsterdam (kanaal 7B via het netwerk van Jamm FM), delen van Zuid-Holland (kanaal 9C via netwerk ProFM) en de regio Nijmegen (kanaal 11A via netwerk Bissels Elektra). Vanaf 1 december moet de radiozender via alle drie de netwerken te horen te zijn.

Luisteraars die niet in de genoemde regio’s wonen kunnen afstemmen op Internet. Meer informatie over de radiozender is te vinden op de website van Christmas24.nl.

mediamagazine.png

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.