21-11-17

Radio PROS was in 'Iedereen Beroemd'

Radio PROS was in 'Iedereen Beroemd' 

 

Lokale radio PROS kreeg vrijdagnamiddag 10 november 2017 bezoek van de cameraploeg van 'Iedereen Beroemd'.Het was trouwens niet de eerste keer dat de ploeg ter plaatse kwam.Eerder midden mei werden in Studio 1 de proefopnamen gemaakt van het programma item.Uiteraard haalde die opname het scherm wel niet én was het dus afwachten of het programma item het beeld bij Eén zou halen.Na afloop was de regisseur Geert De Clercq méér dan tevreden !

 

iedereenberoemd.jpg

 

‘Iedereen Beroemd’, de feelgood nieuwsafdeling van één (VRT), doordeweeks aan het werk na Het Journaal van 19:00 uur, heeft in het nieuwe seizoen (gestart in september) een item waarin evenementen en activiteiten in een bepaalde stad bekeken worden door de bril van de plaatselijke radio-omroep. In de bewuste rubriek worden telkens drie lokale items gepresenteerd door een medewerker van het station in kwestie.

Pros embleem nieuw 3-5-2017 (website).jpg

Het reportageteam van Het Televisiehuis – zij maken ‘Iedereen Beroemd’ voor de VRT – dat reeds in iedere Vlaamse provincie bij diverse lokale radiostations op bezoek was, filmde dus ook bij Radio PROS. De resultaten waren dus te bekijken op maandagavond 20 november 2017 tijdens de maandag aflevering van deze reportage-rubiek. De man achter de microfoon was DJ Stef Leeuwenhart.

Radio PROS bracht dus niet alleen zijn studio eens kort in beeld maar bracht ook het 'Plaatselijk' nieuws met beeld én klank...op de nationale antenne...voor héél Vlaanderen (en zelfs deels in Nederland).

Lees ook op deze blog: Radio PROS:'Iedereen Beroemd' kwam ter plaatse kijkje nemen! (10/11/2017)

 

DSC01579.jpg

De ploeg van 'Iedereen Beroemd' samen met DJ Stef na de geslaagde opnamen.

De producer van het programma onderdeel Geert De Clercq  staat in het midden vooraan!

En onderstaande video is het resultaat !!! 

 

Tijdsbalkje rood.gif

15:42 Gepost door Pieter Van Banden in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.