20-11-17

Radio PROS vanavond in 'Iedereen Beroemd'(met update)

Radio PROS vanavond in 'Iedereen Beroemd' 

 

Lokale radio PROS kreeg vrijdagnamiddag 10 november 2017 bezoek van de cameraploeg van 'Iedereen Beroemd'.Het is trouwens niet de eerste keer dat de ploeg ter plaatse kwam.Eerder midden mei werden in Studio 1 de proefopnamen gemaakt.Uiteraard haalde die opname het scherm wel niet én was het dus afwachten of het programma item het beeld bij Eén zou halen.Na afloop was de regisseur Geert De Clercq méér dan tevreden !

 

iedereenberoemd.jpg

 

Uiteraard wél dus...want sedert enige tijd ziet de Eén kijker de beelden al van andere lokale radio's in het toch wel zeer populaire TV programma.Een paar jaren geleden was PROS ook al eens een afsluiter in 'Iedereen Beroemd'...dat was op 13 november 2013.De beelden ervan kan je HIER nog (her) bekijken.

Eerder was radio PROS ook al te bekijken op Eén al was dat dan in het programma 'Man Bijt Hond.

Vanavond dus zeer zeker eens binnenkijken in de studio tijdens 'Iedereen Beroemd'.Radio PROS is deze keer de afsluiter van het zeer populaire TV programma dat begint nét na het Journaal om 19u40.

‘Iedereen Beroemd’, de feelgood nieuwsafdeling van één (VRT), doordeweeks aan het werk na Het Journaal van 19:00 uur, heeft in het nieuwe seizoen (gestart in september) een item waarin evenementen en activiteiten in een bepaalde stad bekeken worden door de bril van de plaatselijke radio-omroep. In de bewuste rubriek worden telkens drie lokale items gepresenteerd door een medewerker van het station in kwestie.

Het reportageteam van Het Televisiehuis – zij maken ‘Iedereen Beroemd’ voor de VRT – dat reeds in iedere Vlaamse provincie bij diverse lokale radiostations op bezoek was, filmde dus onlangs ook bij Radio PROS. De resultaten zijn dus vanavond te bekijken tijdens de maandag aflevering van deze reportage-rubiek. De man achter de microfoon is DJ Stef Leeuwenhart.

Radio PROS brengt dus niet alleen vanavond zijn studio in beeld maar brengt ook het 'Plaatselijk' nieuws met beeld én klank...op de nationale antenne...voor héél Vlaanderen (en een stukje in Nederland).

 

DSC01579.jpg

De ploeg van 'Iedereen Beroemd' samen met DJ Stef na de geslaagde opnamen.

De producer van het programma onderdeel Geert De Clercq  staat precies in het midden vooraan!

Lees ook op deze blog: Radio PROS:'Iedereen Beroemd' kwam ter plaatse kijkje nemen! (10/11/2017)

UPDATE

En onderstaande werd uitgezonden op TV!

received_1974800962535790.jpeg

 

Pros embleem nieuw 3-5-2017 (website).jpg

Tijdsbalkje rood.gif

10:27 Gepost door Pieter Van Banden in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.