25-11-17

Daar zijn de Sinterklaasradio's weer...

Daar zijn de Sinterklaasradio's weer...

 

De komst van Sinterklaas in het land zorgt er voor dat er weer diverse radiozenders in de lucht zijn rond de ‘Goedheiligman’.

sinterklaas.jpg

Sinds kort is SinterklaasRadio gestart met haar uitzendingen via Internet. Op SinterklaasRadio hoort de luisteraar 24 uur per dag de grootste Sinterklaashits. Daarnaast is er elk uur het SinterklaasRadio Nieuws te horen met het laatste nieuws over Sinterklaas en zijn Pieter. De radiozender is wereldwijd te beluisteren via Internet.

Ook de radiozender SinterklaasFM is weer gestart met haar uitzendingen. Naast de radiozender SinterklaasFM biedt de website van de radiozender een ‘verhalen verteller’, een gedichtenmaker, diverse spelletjes, een knutselhoek en diverse recepten. SinterklaasFM is te ontvangen via Internet.

Sky Radio verwelkomt de goedheiligman met een speciaal online pop-up station. In aanloop naar Pakjesavond brengt het radiostation Nederlanders alvast in de stemming met non-stop de beste Sinterklaasnummers.

Zowel originele als moderne uitvoeringen van bekende liedjes komen voorbij, maar ook grote hits van onder andere coole piet Diego, de Gebroeders Ko en Jochem van Gelder zijn te horen. De Sky Radio Sinterklaas pop-up playlist is tot en met 5 december te beluisteren via Internet en de app van de radiozender.

Ook via het digitale radiopakket van Stingray Music is sinterklaasmuziek te horen via een speciaal digitaal radiokanaal. Stingray Music wordt aangeboden via vrijwel alle digitale televisieaanbieders in Nederland. Via Ziggo is dit bijvoorbeeld te horen via het kanaal ‘Specials’ op kanaal 907.

Via sociale media o.a.

czf1tYt8.jpg

 

We zijn weer terug! 24 uur per dag lekker Sinterklaas liedjes luisteren op SinterklaasRadio! Vraag ze ook aan via... http://fb.me/2lv8JdKR9

 

 mediamagazine.nl.jpg

Maar er is ook ondertussen nog de themazender 100% NL Sinterklaas bij gekomen en deze staat geheel in het teken van Sinterklaas en zijn pieten. De hele dag door hoort de luisteraar een mix van Sinterklaasliedjes van nu en de traditionele liedjes van vroeger. Het nieuwe online radiostation is te beluisteren via de 100% NL website en via de 100% NL app.

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.