10-11-17

M fm:Cultuurraad laat bewoners WZC Egmont plaatjes aanvragen

M fm:Cultuurraad laat bewoners WZC Egmont plaatjes aanvragen

 

De iets ouderen onder ons waren vroeger iedere zondagavond aan de radio gekluisterd. Lutgart Simoens presenteerde toen “Vragen staat vrij” een leuk programma waarbij de luisteraar zelf een liedje kon aanvragen. In het kader van de Week van de Verdraagzaamheid, die dit jaar loopt onder de slagzin “k ben zot van ou”, pikt de Cultuurraad hierop in. 
 

unnamed.jpg

 
Aanstaande zondag 12 november zal Johan Persyn 2 uur lang plaatjes draaien op aanvraag voor de bewoners van het woonzorgcentrum Egmont. De bedoeling van het concept is dat de bewoners plaatjes kunnen aanvragen voor iemand die ze graag zien. ‘'Yesterday live' zal rechtstreeks te volgen zijn tussen 14 en 16 uur via radio M fm op 107.6 of via internet via www.radiomfm.eu. Techniek: Guy De Clercq.
 
Het zou fijn zijn, mochten er heel veel mensen de uitzending volgen, licht schepen van Cultuur Sandra De Roeck toe en wie er graag bij is, kan de uitzending ter plekke bijwonen “Chez Marnic”.
 

MFMlogo.png

Ook al heeft het station nog geen nieuwe vergunning op zak na 35 jaar uitzenden, ze blijven externe activiteiten ontplooien.
 

Johan Persyn -Yesterday-Jukebox.jpg

 
Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.