03-11-17

NL:Simone Weimans vaste presentator 'Met het Oog op Morgen'

NL:Simone Weimans vaste presentator 'Met het Oog op Morgen'

 

Zelf ben ik sedert de jaren '70 een verwoed luisteraar van de Nederlandse programma op NPO Radio1.Ik steek dat niet onder stoelen of banken...Zelden mis ik een aflevering.Bovendien kan je het ook terug ((of her) beluisteren natuurlijk (wat vroeger het geval wel niet was).

 

Simone Weimans wordt de nieuwe presentator van het Radio 1 programma “Met het Oog op Morgen.” Weimans was de afgelopen periode al regelmatig als invaller te horen. Daarnaast presenteert ze het NOS Journaal op televisie.“Ik vind het heel erg bijzonder dat ik dit mag doen en het is ook een enorme eer,” zo vertelt Weimans.

 

file_49983.jpg

 

Een enorme eer om bij zo’n bijzonder radioprogramma te mogen werken. Op 3 november om klokslag 11 uur is mijn eerste officiële uitzending op de vrijdag. Ik heb er heel erg veel zin in.

 

Ondanks dat Weimans de afgelopen jaren vooral op tv te zien was, is radio niet nieuw voor haar. In het verleden presenteerde ze voor de VARA op radio 1 al diverse programma’s.

 

Marion van de Wouw, chef Eindredactie Radio bij de NOS: "Simone is altijd een radiodier geweest. Ze heeft een prachtige stem en is een persoonlijkheid achter de microfoon. Ik ben heel trots dat ze deel gaat uitmaken van het team van vaste Oog-presentatoren."

 

file_16765.jpg

RadioNL (Martin Slijper)

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.