14-10-17

Radio PROS gaat geld inzamelen voor Loena

Radio PROS gaat geld inzamelen voor Loena

 

Vorige zaterdagmorgen 7 oktober in de Ontbijtradio van 'Callebaut & Bakker' tussen 9 en 12 werd een liefdadigheidsactie in gang geschoten en dat ten voordele van Loena bij lokale Radio P.R.O.S.

 

Het meisje Loena werd getroffen door een onfortuinlijk ongeluk. Ze vocht meerdere weken voor haar leven en moet nu nog steeds revalideren. Dat kost geld, veel geld... en daarom gaan ze dus geld inzamelen... veel geld!

 

Klembord01.jpg

 

Ondertussen is er ook al een speciale website op het internet geplaatst die de naam kreeg toebedeeld van 'Wakkere Wijven' waar je heel wat meer te weten komt over deze mooi opgezette actie.Eigenaardige titel in ieder geval voor een liefdadigheidsinitiatief maar als je wil weten van waar het idee komt moet je zeker de website raadplegen, er zit een heel verhaal achter verscholen.

 

Vandaag is er bovendien een persconferentie voorzien in de studio van P.R.O.S. tijdens Callebaut & Bakker tussen 10 en 12.Meteen kan je horen maar ook zien (via live-& videostream) hoe de actie evolueert.Uiteraard kan de luisteraar ook naar de studio bellen via 070/22.22.50.

 

Pros embleem nieuw 3-5-2017 (website).jpg

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.