09-09-17

Radio1:Kies jouw favoriete Nederlandstalige nummers

Radio1:Kies jouw favoriete Nederlandstalige nummers

 

De zomer is voorbij. Of toch op de radio.

 

Als je overspoeld wordt door paniek en angstaanvallen bij het lezen van dit bericht, hebben ze bij Radio 1 nog een kleine overgangsmaatregel want ze kunnen jouw suggesties nog heel hard gebruiken.

 

Ze zoeken de beste Nederlandstalige nummers uit België of Nederland. Die geef je door op de pagina van De Lage Landenlijst

 

Op 16 september brengen Jan Hautekiet en Jan Douwe Kroeske De Lage Landenlijst van 2017 op Radio1. Maar jij beslist natuurlijk wat in die lijst moet.De Lage Landenlijst verzamelt net als vorig jaar de mooiste Nederlandstalige nummers uit België en Nederland. Welk nummer mag volgens jou niet ontbreken? Laat het hen weten!

 

logo Radio 1 (VRT).jpg

 

Wat is voor jou het allerbeste Nederlandstalige nummer sinds 1945? Kies HIER jouw drie favorieten uit de lijst van 100 nummers die is samengesteld door 40 Nederlandse en Vlaamse kenners. Staat jouw favoriet er niet, dan kan je die onderaan nog toevoegen. Bepaal mee of het Zuiden of het Noorden de strijd der Lage Landen wint, en maak kans op een Lage Landenlijst dubbel-cd.

 

De Lage Landen stem nu.jpg

 

Als uw persoonlijke favoriet niet in de lijst staat kan je er hem onderaan zelf aan toevoegen !

 

Radio1

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:04 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.