13-09-17

BRUZZ (vanuit Brussel) pakt het opnieuw wat moderner aan

BRUZZ (vanuit Brussel) pakt het opnieuw wat moderner aan

 

Radiozender BRUZZ (vroeger FM Brussel) heeft sinds de eerste week van september een nieuwe programmering. Daarnaast biedt de stadszender ook live beelden uit de radiostudio.

 

bruzz.jpg

 

De nieuwe programmering bevat veel urban-programma’s. Liefhebbers van hip hop, grime en R&B krijgen op woensdag een extra reden om af te stemmen op de radiozender. Het urban platform Chase nodigt elke week vanaf 20.00 uur jonge Brusselse deejays uit voor een dj-set.

 

In de Brusselse hip hop-middens bewees ook Lowkey zich het afgelopen jaar. Het collectief organiseert optredens, feestjes en werkt regelmatig samen met andere organisaties. Tot voor de zomer maakte Lowkey radio op XL Air, de studentenradio van het RITCS. Nu hoor je hen elke dinsdagavond om 20.00 uur op BRUZZ.

 

Een derde aanwinst voor BRUZZ is Perron Zes. Een jong, Brussels collectief dat zich behalve met elektronische muziek ook bezig houdt met kledij, expo’s en grafische en beeldende kunst. Resident dj Hunid bouwt op woensdagavond om 22.00 uur een feestje in de studio.

 

BRUZZ zet ook meer in op visual radio. Livebeelden vanuit de radiozender zijn gedurende een aantal uur per dag te zien via de televisiezender van BRUZZ. De radiozender is in de regio Brussel te ontvangen via 98,8 MHz en wereldwijd via Internet.Maar het is een vrij sterke FM zender en de programma's kunnen tot ver in Vlaanderen beluisterd worden.

DI3OYTNW4AE7W2l.jpg

Mediamagazine.nl

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:01 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.