11-09-17

Radiozenders Qmusic en Joe nu ook op DAB+

Radiozenders Qmusic en Joe nu ook op DAB+

 

Persbericht.gif

 

Medialaan zet stappen naar digitale radio,Qmusic & Joe zitten op DAB+ sedert 1 september !

 

(Antwerpen – 9 augustus 2017) – Medialaan heeft Norkring België als partner gekozen om alvast tot 2024 haar DAB+ uitzendingen in Vlaanderen en Brussel te verzorgen. Vanaf september 2017 zullen de radiozenders van Medialaan, Qmusic en Joe, beschikbaar zijn op het huidige DAB+ netwerk van Norkring.  Bovendien zal Norkring haar DAB+ netwerk verder uitbreiden waardoor er over afzienbare tijd in geheel Vlaanderen perfecte digitale radio in HD-kwaliteit te ontvangen zal zijn. (zie www.digitalradio.vlaanderen/dekking voor meer info daarover)


             

logo joe fm 2016.jpglogo -Q music Nieuw-2015.jpg

 


DAB+ is de digitale manier om naar de radio te luisteren. Mensen hebben een radio met DAB+ nodig om te kunnen luisteren. Het heeft als voordeel dat de geluidskwaliteit veel beter is (geen ruis, geen onderbrekingen). Via DAB+ verschijnt ook extra informatie over de programma’s en de artiesten die gespeeld worden. Het aanbod is bovendien groter en ook het zoeken naar een station is veel eenvoudiger.  

 

norkring.jpg

 

Over Norkring België – www.norkring.be & www.digitalradio.vlaanderen Norkring België is een netwerkoperator met een eigen omroepnetwerk en uitzendlicenties voor draadloze digitale televisie, digitale radio en andere digitale datatoepassingen in Vlaanderen en Brussel. Sinds 2009 is Norkring België de eigenaar van het zenderpark in Vlaanderen en Brussel. In 2009 verwierf Norkring België ook de licenties voor het aanbieden van een televisie- en radio-omroepnetwerk en de bijhorende digitale frequentiepakketten.   Perscontact: Voor meer informatie over Norkring België en zijn activiteiten, kunt u contact opnemen met Kristien Boels – Marketing & Communications manager, M 0496/078977, kristien.boels@norkring.be

 

DAB+ logo.png

fase-2.jpgKlembord01.jpg

 

Norkring

 

Tijdsbalkje rood.gif
 
 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.