03-09-17

Radio2:'Naast De Kwestie' met Sonny!

Radio2:'Naast De Kwestie' met Sonny!

 

De Radio2 middag kan echt deugd doen als je eens luistert naar Sonny Vanderheyden.Hij staat er terug wekelijks stevig bij.

 

sonny vanderheyden radio2.jpg

 

Vanaf vandaag-zondag 3 september- geeft Sonny weer een fameuze draai aan het nieuws van de week. Radio met een twist en een flinke korrel zout. Verrassend en altijd een tikkeltje ondeugend.

De actualiteit zoals je ze nog niet had bekeken.

 

3797016920_12.png

 

Dus is er elke zondagmiddag 'Naast de Kwestie' op 'den antenne' van 12 tot 13.Een smakelijke goedemiddag met het Nieuws van de week, maar dan met een hoek (je) af!

 

En voor hen of zij die er niet kan genoeg van krijgen wordt het programma zelfs heruitgezonden op maandagmorgen tussen 05u00 en 06u00.Voor de (zeer) vroege vogels dus in dit geval !

  

Maar je kan een ganse week lang gaan luisteren op het beste moment dat het u ...best past.Herbeluister het programma van de afgelopen zondag  HIER...

 

Klembord01.jpg

'Naast de Kwestie', iedere zondagmiddag via Radio2 tussen 12 en 13 uur met Sonny.

                      

Radio2

 

 tijdsbalkje rood

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Radio MIG trekt er op uit met 3D-geprinte-studio…

Radio MIG trekt er op uit met 3D-geprinte-studio…

 

MIG heeft een nieuwe mobiele studio. De lokale radiozender voor Geraardsbergen en omgeving heeft er afgelopen zomer hard aan gewerkt. “Hiermee kunnen we opnieuw dichter bij onze luisteraars radio maken vanop eender welke locatie”, zegt voorzitter Joachim De Leeuw.

 

logo_4.png

 

De mobiele studio van MIG is een sterk staaltje technologie. Naast het 3D-geprinte meubel, zit de nieuwste technologie verwerkt in de studio. Een volledig digitale mengtafel, afgestemd op de noden van een hedendaagse radiozender. Ook voor de transmissie van het geluid tussen de mobiele en vaste studio van MIG, zijn verschillende mogelijkheden uitgewerkt. Zo kan er zowel gestreamd worden via vast als mobiel internet (3 en 4G) als via satelliet. “Op die manier kunnen we op zowat elke locatie in de regio radio maken. De vuurdoop gebeurde onlangs in De Gavers”, zegt MIG deejay Bryan.

 

Voor de realisatie sloeg MIG de handen in elkaar met twee Geraardsbergse bedrijven. OMD3D, het bedrijf van Peter De Corte, is gespecialiseerd in 3D-printing. Voor Peter was het dan ook een hele uitdaging om de volledige studio te printen. “Het opzet was een compacte en toch erg stevige studio te bouwen. Ik denk dat we hier meer dan in geslaagd zijn. Het hele meubel is volledig opvouwbaar en in enkele minuten volledig opgebouwd.” Lucasound van Luc Cansse stond in voor een deel van de technische apparatuur. “Een goeie geluidskwaliteit is zeer belangrijk. Zowel de luisteraars thuis als op locatie zullen kunnen genieten van nog een betere geluidskwaliteit.”

 

Onlangs op zondag 27 augustus zond MIG een hele dag live uit vanop Kermis Geraardsbergen. Nadien volgen ook nog uitzendingen op Gaverrock en in Ninove. MIG is te beluisteren via FM 104.9 en radiomig.be.

 

Radio-MIG-op-toernee-Persregio-Dender.jpg

 

Op de foto: Een glunderende MIG-deejay Bryan tijdens de eerste live-uitzending met de nieuwe mobiele studio.

 

Pers Regio Dender

 

Radio MIG is te beluisteren in de regio Geraardsbergen-Lierde-Galmaarden via FM 104.9 en online. Klik HIER.

 

Radio MiG vzw

Nieuwstraat 56
9500 Geraardsbergen
tel. 054 41 61 75
e-mail: info@radiomig.be 
website: www.radiomig.be

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |