21-08-17

Najaarsprogrammatie vanaf vandaag van start bij Joe

Najaarsprogrammatie vanaf vandaag van start bij Joe

 

Na televisie gaat Evi Hanssen ook aan de slag bij de radio. Dit najaar heeft ze haar eigen programma op de commerciële zender Joe in Vlaanderen. Vanaf vandaag (21 augustus) start het radiostation met haar vernieuwde programmering.

 

Joe.jpgHet vaste ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx is wel al een paar weken terug van start gegaan op Joe. Vanaf vandaag zijn ook de andere bekende namen weer terug op zender.

 

Een groot deel van de programmering blijft overeind. Zo blijft Alexandra Potvin het blok tussen 9 en 12 uur presenteren, Carl Schmitz het blok tussen 13 en 16 uur, terwijl Raf van Brussel en Rani de Coninck blijven tekenen voor de avondspits. Ook Jan Bosman behoudt zijn plek in de avond.

 


Terug op de zender is Tess Goossens. Zij presenteert “De Nummer 1 Show” tijdens de lunch. “Ik ben blij om terug te zijn, want ik heb het radio maken wel gemist,” aldus Goossens.

 

"In De Nummer 1 Show ga ik allemaal nummer één hits draaien, maar het gaat ook breder. Wat zijn de absolute nummer ééns van de luisteraars? Op welk nummer hebben ze hun partner leren kennen? Op welke plaat kunnen ze volledig uit de bol gaan?”

 

Goossens neemt overigens het tijdsslot van Leen Demaré over, die naar het weekend verhuisd. Demaré gaat op vrijdagavond tussen 19 en 22 uur Ciao a Tutti’ presenteren. Op zaterdag en zondag is ze tussen 16 en 19 uur te horen.

 

Ann van Elsen gaat voortaan de ochtendshow in het weekend presenteren op Joe. Deze zomer was zij al doordeweeks te horen in de ochtend.

 

Dit najaar is ook Evi Hanssen, in Nederland bekend van onder meer 3 op Reis, De Super Freek Show en De Wereld Draait Door, te horen op Joe. Op zaterdagochtend presenteert ze Het Heilig Huis van Hanssen. Hierin ontvangt Hanssen vanaf 2 september tussen 10 en 12uur een bekend gezicht. Ze doet dat niet vanuit de radiostudio, maar vanuit haar thuis.

 

file_57386.jpg

 

“What you hear is what you get en dat recht vanuit mijn living”, aldus Hanssen. De naam Het Heilig Huis van Hanssen is niet toevallig gekozen: “Ik probeer af en toe een heilig huisje omver te schoppen door ook moeilijke onderwerpen of taboes met mijn gasten niet uit de weg te gaan.”

 

 

Na 9 weken Het Heilig Huis van Hanssen is Luk Alloo vanaf 11 november 2017 terug aan zet in het weekend en voelt hij zijn bekende gasten aan de tand. Kris Wauters presenteert voortaan op zondag van 10 tot 12 uur een nieuw seizoen van Zot Gedraaid. In zijn radioprogramma praat Kris opnieuw elke week met een bekend gezicht over de muziek die belangrijk was in zijn of haar leven.

 

Nathalie Delporte (ma-do: 21 – 00 uur), Elke Van Mello (weekend: 12 – 14 uur), Kris Mannaerts (za: 14 – 16 uur), Born Crain (zo: 14 – 16 uur), Bjorn Verhoeven (weekend: 19 – 21 uur) en Truus Druyts (weekend: 21 – 00 uur) maken het programmaschema van Joe compleet.

 

Over enkele weken is Joe, samen met zusterstation Qmusic ook in heel Vlaanderen via DAB+ te beluisteren.

 

RadioNL (Martin Slijper)

 

 Tijdsbalkje rood.gif

00:02 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |