07-08-17

Radio PROS 'live' op Halfoogstfeesten in Denderhoutem

Radio PROS 'live' op Halfoogstfeesten in Denderhoutem

 

De meest gezellige feesten samen met de meest gezellige lokale radio (P.R.O.S.) te Denderhoutem (Haaltert)!

Breughelfeesten op een feestweide in onze eigen PROS regio met gezelligheid & leute voor jong & oud !

 

Plaats: Stichelen, Haaltert - Prijs: € gratis.

Iedereen is van harte welkom op de tweedaagse!

 

Pros embleem nieuw 3-5-2017 (website).jpg

 

Radio PROS is er natuurlijk ook 2 dagen 'live' bij...zelfs in de nacht van 14 op 15 augustus gaan de programma's live de ether in via de 105.8FM (in het uitzendgebied) én bovendien ook via livestream (via de website van radio PROS).

 

Zo ziet de programmatie er uit:

Maandag 14 augustus 

09-12 Tim Schippers & Stef Leeuwenaert (nog vanuit de studio in de Leistraat te Heldergem)

12-14 Jan Bakker en Peter Schepens, Kirsten Cobbaut en Anja  De Saeger (opstart ook van de ballonwedstrijd !)

14-16 Ed Van Bever & Soul Stonzy

16-18 Soul Stonzy & Jo van Aelst

18-20 Tom Hofman & Pieter Van Banden

20-22 Peter Mousti

22-00 Jempi Van Vlaanderen

 

radio4.jpg

 

Dinsdag 15 augustus

00-02 Jo van Gils (nachtprogramma)

02-06 Tom Callebaut (nachtprogramma)

06-09 Peter Moustie & Pieter Van Banden

09-12 Tim Schippers &  Stef Leeuwenaert

12-14 Jan Bakker en Soul Stonzy

14-16 Danny en Evie Ghysels

16-18 Tony Van Beveren & Danny De Graef

18-20 Tom Hofman & Tim Schippers

 

ballonnen.jpg

 

En PROS zorgt bovendien voor wat speciaals ook...met een heuse ballonwedstrijd waaraan prachtige prijzen verbonden zijn en uiteraard een gadgets verkoop.

 

Ga dus zeker eens langs aan de mobiele studio van lokale radio P.R.O.S. niet alleen voor een leuke babbel maar ook om een unieke (PROS) ballon de lucht in te laten.Er zijn echt mooie prijzen mee te winnen !!!

 

db8a3db7-1c80-483e-b7bf-2fbad673f3f3.jpg


Herontdek oude ambachten, tractoren, grootmoederskeuken, kantklossers & kunstenaars, geniet van steltenlopers, de ganzenfanfare, kinderdorp met kinderboerderij, pony-ritten... en nog veel meer boerenleute!
Met bovendien optredens van "de Jartellen", Yah Tararah Balkan fanfare, kinderkoor Ballabili Zinget (met liveband), Poot & Vijverman / Sale-ami en zelfs een heus "bal populaire" met "Boma on the Rocks" (Marijn Devalck)!

De affiches kan je trouwens in groter formaat bekijken door er op te klikken.

 

7833d42d-dd4e-4e87-8139-f37758454317.jpg

Tijdsbalkje rood.gif

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

NL:Groot Nieuws Radio zeker tot 1 maart 2018 te horen op AM

NL:Groot Nieuws Radio zeker tot 1 maart 2018 te horen op AM

 

Groot Nieuws Radio blijft ook na 1 september aanstaande te horen via de middengolffrequentie 1008 kHz. De radiozender is in ieder geval tot 1 maart 2018 te horen via de middengolf en uiterlijk tot 1 januari 2019.

 

groot-nieuws.png

 

In eerste instantie had NOVEC, de eigenaar van de zendmast in Zeewolde, de huur aan Groot Nieuws Radio en haar zenderexploitant Broadcast Partners per 1 september aanstaande opgezegd. Na overleg tussen de partijen is alsnog overeengekomen dat de middengolfzender langer in de lucht blijft.

 

Groot Nieuws Radio kan in ieder geval tot 1 maart 2018 blijven uitzenden via de middengolf. In de komende tijd wordt gekeken of er groot onderhoud aan de zendmast nodig is. Als dat niet het geval is kan de uitzendperiode worden verlengd tot uiterlijk 1 januari 2019. De inspectie aan de zendmast gaat al op 4 augustus aanstaande plaatsvinden waardoor er die dag onderbrekingen in het middengolfsignaal zullen zijn.

 

“Onze luisteraars krijgen de tijd om rustig de overstap te maken naar DAB+.”, aldus een tevreden Wilfred Hardeman in het Nederlands Dagblad. Een aantal weken geleden gaf Hardeman al aan dat een eventuele verlenging van de uitzendingen van de Christelijke radiozender via de middengolf er aan zat te komen.

 

Naast de middengolf is Groot Nieuws Radio in delen van Nederland te ontvangen via DAB+, diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet. De radiozender heeft overigens meerdere scenario’s klaar liggen liggen om een landelijke dekking te verkrijgen via DAB+.

 

Onlangs zijn er nog meer dan 3000 handtekeningen van bezorgde luisteraars overhandigd bij NOVEC. Middels een petitie lieten bezorgde luisteraars van de radiozender blijken zich zorgen te maken om de toekomst van de radiozender en willen de middengolfzender voor de radiozender behouden.

 

Medianieuws.nl

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |