06-08-17

Radio PROS:Vandaag het vervolg van de 'Top 400 van de verzoekplaten' !

Radio PROS:Vandaag het vervolg van de 'Top 400 van de verzoekplaten' !

 

Het zal de radio PROS luisteraar zeker niet ontgaan zijn.Regelmatig hoorde je al enkele tijd een 'spotje' op de radio waarin aangekondigd wordt dat er een 'Top 400' gepresenteerd zal worden op zaterdag 5 en zondag 6 augustus van de meest aangevraagde platen van de afgelopen maanden.Gisteren hoorde u al van 400 naar 200 en vandaag dus aftellen naar de absolute nummer één verzoekplaat.

 

Pros embleem nieuw 3-5-2017 (website).jpg

 

Niet zo vanzelfsprekend zo'n top 400 samenstellen want al maandenlang noteerden de DJ's en telefonisten de uitvoerder en de titel (zelfs de naam van de aanvrager/ster, de datum én het uur) van aangevraagde verzoekplaatjes uit alle PROS programma's....

 

platendraaier draaiend.gif

 

Een top 400 van de meest aangevraagde verzoekplaten hoor je niet zo veel op de diverse radio's, misschien zelfs is dit uniek.Benieuwd om ze allemaal na mekaar te horen...welke plaat wordt /werd nu het meeste aangevraagd de afgelopen maanden?

 

'Laat de zon in je hart' van Willy Sommers of is het nu 'Du' van Peter Maffay op nummer 1 ????

Of tip je toch nog op een andere ?

Mee aftellen kan dus vandaag nog van 200 naar 1....

Vanzelfsprekend is er ook een prijsvraag aan verbonden (welke Vlaamse zanger staat het meeste genoteerd in de verzoekplaten top 400), er zijn dus prijzen te winnen.Bellen naar de studio is natuurlijk aangewezen.

 

Luisteren dus vandaag en tussen 6 en 20 uur via  het uitzendgebied van de 105.8 FM maar dat kan uiteraard ook via het internet wereldwijd.Bovendien kan je de tweedaagse top ook bekijken via de videostream op de website van Radio PROS.Rond 20 uur vanavond dus de nummer één notering.

 

Radio P.R.O.S. zomert er op los !

 

Platendraaier .jpg

 

Tijdsbalkje rood.gif

08:26 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.