03-08-17

Radio PROS:Dit weekend de 'Top 400 van de verzoekplaten' !

Radio PROS:Dit weekend de 'Top 400 van de verzoekplaten' !

 

Het zal de radio PROS luisteraar zeker niet ontgaan zijn.Regelmatig hoor je al enkele tijd een 'spotje' op de radio waarin aangekondigd wordt dat er een 'Top 400' gepresenteerd zal worden op zaterdag 5 en zondag 6 augustus van de meest aangevraagde platen van de afgelopen maanden.

 

Pros embleem nieuw 3-5-2017 (website).jpg

 

Niet zo vanzelfsprekend zo'n top 400 samenstellen want al maandenlang noteren de DJ's en telefonisten de uitvoerder en de titel (zelfs de naam van de aanvrager/ster, de datum én het uur) van aangevraagde verzoekplaatjes uit alle PROS programma's.En dit weekend is het dan zo ver....

 

draaiende platendraaier.gif

 

Een top 400 van de meest aangevraagde verzoekplaten hoor je niet zo veel op de diverse radio's, misschien zelfs is dit uniek.Benieuwd om ze allemaal na mekaar te horen...welke plaat wordt /werd nu het meeste aangevraagd de afgelopen maanden?

 

'Laat de zon in je hart' van Willy Sommers of is het nu 'Du' van Peter Maffay op nummer 1 ????

Of tip je toch nog op een andere ?

Mee aftellen kan dus van 400 naar 1....

Vanzelfsprekend is er ook een prijsvraag aan verbonden, er zijn dus prijzen te winnen.

Luisteren dus aanstaande zaterdag en zondag en dat telkens tussen 6 en 20 uur via 105.8 FM maar dat kan uiteraard ook via het internet.Bovendien kan je de tweedaagse top ook bekijken via de videostream op de website van Radio PROS.

Radio P.R.O.S. zomert er op los !

Platendraaier .jpg

Tijdsbalkje rood.gif

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

NL:Radio Veronica dag op 31 augustus in Museum RockArt

NL:Radio Veronica dag op 31 augustus in Museum RockArt

 

In Museum RockArt vindt op donderdag 31 augustus de 'Zeezender Radio Veronica Dag' plaats. Museum RockArt beheert in samenwerking met Stichting Norderney voor een belangrijk deel het cultureel erfgoed van de Zeezender Radio Veronica. Samen zorgen zij ervoor dat al deze herinneringen behouden zullen blijven.

 

file_17564.jpg

 

In Museum RockArt zal tot in lengte van jaren de geschiedenis van de Zeezender Radio Veronica een prominente rol blijven vervullen. Het behoort immers tot het Cultureel Nederlands Historisch Erfgoed.

 

Norderney Kempisch dok Antwerpen.jpg

 

31 augustus 1974 is een datum om nooit te vergeten en die ook in de toekomst nooit vergeten mag worden, een datum die niet meer weg te denken is uit de geschiedenislijn van Nederland. Museum RockArt organiseert daarom jaarlijks op 31 augustus de Zeezender Radio Veronica Dag waar met veel muziek en mooie verhalen terug gekeken wordt op een mooie periode. Het museum is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland en is deze dag geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

 

RadioNL (Martin Slijper)

 

Pieter Van Banden-Norderney Kempisch dok Antwerpen april 2001.jpg

 

April 2001, ook ikzelf ging de Norderney bezoeken in Antwerpen.Toen lag het schip nog in het Kempisch dok.Rechts achter mij herkent u misschien Fred Bekky (The Pebbles)

 

 

Lees o.a. ook op deze blog: Norderney (Radio Veronica) terug naar Nederland ! (19/11/2012)

 

 Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |