02-08-17

Radio PROS krijgt projectsteun voor Sinterklaasfeest…

Radio PROS krijgt projectsteun voor Sinterklaasfeest…

 

De jaarlijkse editie van het radio PROS Sinterklaasfeest wordt dit jaar wel heel speciaal!

 

Pros embleem nieuw 3-5-2017 (website).jpg

 

Radio PROS heeft van CERA, een coöperatieve vennootschap en een voormalige Belgische bank opgegaan in KBC, via de CERA regionale adviesraad Aalst-Wetteren een projectsteun van 2.500 euro toegewezen gekregen voor hun Sinterklaasfeest dat zal doorgaan op zondag 3 december in HOC De Fransman te Heldergem.

 

De foto's hieronder kan je bekijken in groot formaat door er op te klikken.

 

Een Cheque T.W.V.2500 Euro-29072017.JPG

 

Deze steun zal door radio PROS integraal worden besteed aan de aankoop van speelgoed, hetwelk door de Sint gratis zal worden uitgedeeld aan de op het Sinterklaasfeest aanwezige kinderen. Het speelgoed zal worden aangekocht bij Carrefour Ninove Albertlaan 80 te Ninove, door wie op hun beurt een fikse korting wordt toegekend op het speelgoed waardoor nog meer kinderen kunnen worden gelukkig gemaakt.

 

Alain van het Cera Filiaal-29072017.JPG

 

De radio PROS medewerkers zijn momenteel volop bezig met de voorbereidingen en doen hun uiterste best om zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijke dag te kunnen bezorgen. Zo stopt de Sint aan elke deur. Meer details omtrent het Sinterklaasfeest volgen binnenkort via de website en de info-kalender van radio PROS.

 

Gezien de talrijke opkomst van vorig jaar, zal vooraf inschrijven opnieuw noodzakelijk zijn en zal het aantal inschrijvingen beperkt worden. Alle informatie over de werking van Cera, met als missie samen investeren in welvaart en welzijn, is terug te vinden via www.cera.be.

 

Cera overhandigde een Cheque-N.A.V on Sinterklaasfeest in het hoc te heldergem op zondag 3 dec.2017-29072017.JPG

Intervieuw Alain van Cera-29072017-09.00-10.00 H.JPG

 

Radio PROS Leistraat 5 9450 Heldergem is telefonisch te bereiken via 070 22 22 50 en te beluisteren via 105.8 FM of via www.radiopros.be.

 

Bedankt Cera voor de gulle schenking aan on s Sinterklaasfeest van 3 dec.2017.JPG


Op de foto v.l.n.r. Kirsten Cobbaut (ondervoorzitter radio PROS), Alain Baeck (adviseur bij Cera), Anja Sonck (PR verantwoordelijke radio PROS).

 

Persregio Dender

 

Het interview van zaterdag 29 juli tussen 10 en 11 werd uiteraard ook uitgezonden via de videostream en is te herbekijken/herbeluisteren via de website van Radio PROS of rechtstreeks HIER !

 

Tijdsbalkje rood.gif

09:13 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.