03-08-17

Radio PROS:Dit weekend de 'Top 400 van de verzoekplaten' !

Radio PROS:Dit weekend de 'Top 400 van de verzoekplaten' !

 

Het zal de radio PROS luisteraar zeker niet ontgaan zijn.Regelmatig hoor je al enkele tijd een 'spotje' op de radio waarin aangekondigd wordt dat er een 'Top 400' gepresenteerd zal worden op zaterdag 5 en zondag 6 augustus van de meest aangevraagde platen van de afgelopen maanden.

 

Pros embleem nieuw 3-5-2017 (website).jpg

 

Niet zo vanzelfsprekend zo'n top 400 samenstellen want al maandenlang noteren de DJ's en telefonisten de uitvoerder en de titel (zelfs de naam van de aanvrager/ster, de datum én het uur) van aangevraagde verzoekplaatjes uit alle PROS programma's.En dit weekend is het dan zo ver....

 

draaiende platendraaier.gif

 

Een top 400 van de meest aangevraagde verzoekplaten hoor je niet zo veel op de diverse radio's, misschien zelfs is dit uniek.Benieuwd om ze allemaal na mekaar te horen...welke plaat wordt /werd nu het meeste aangevraagd de afgelopen maanden?

 

'Laat de zon in je hart' van Willy Sommers of is het nu 'Du' van Peter Maffay op nummer 1 ????

Of tip je toch nog op een andere ?

Mee aftellen kan dus van 400 naar 1....

Vanzelfsprekend is er ook een prijsvraag aan verbonden, er zijn dus prijzen te winnen.

Luisteren dus aanstaande zaterdag en zondag en dat telkens tussen 6 en 20 uur via 105.8 FM maar dat kan uiteraard ook via het internet.Bovendien kan je de tweedaagse top ook bekijken via de videostream op de website van Radio PROS.

Radio P.R.O.S. zomert er op los !

Platendraaier .jpg

Tijdsbalkje rood.gif

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.