02-08-17

Radio PROS krijgt projectsteun voor Sinterklaasfeest…

Radio PROS krijgt projectsteun voor Sinterklaasfeest…

 

De jaarlijkse editie van het radio PROS Sinterklaasfeest wordt dit jaar wel heel speciaal!

 

Pros embleem nieuw 3-5-2017 (website).jpg

 

Radio PROS heeft van CERA, een coöperatieve vennootschap en een voormalige Belgische bank opgegaan in KBC, via de CERA regionale adviesraad Aalst-Wetteren een projectsteun van 2.500 euro toegewezen gekregen voor hun Sinterklaasfeest dat zal doorgaan op zondag 3 december in HOC De Fransman te Heldergem.

 

De foto's hieronder kan je bekijken in groot formaat door er op te klikken.

 

Een Cheque T.W.V.2500 Euro-29072017.JPG

 

Deze steun zal door radio PROS integraal worden besteed aan de aankoop van speelgoed, hetwelk door de Sint gratis zal worden uitgedeeld aan de op het Sinterklaasfeest aanwezige kinderen. Het speelgoed zal worden aangekocht bij Carrefour Ninove Albertlaan 80 te Ninove, door wie op hun beurt een fikse korting wordt toegekend op het speelgoed waardoor nog meer kinderen kunnen worden gelukkig gemaakt.

 

Alain van het Cera Filiaal-29072017.JPG

 

De radio PROS medewerkers zijn momenteel volop bezig met de voorbereidingen en doen hun uiterste best om zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijke dag te kunnen bezorgen. Zo stopt de Sint aan elke deur. Meer details omtrent het Sinterklaasfeest volgen binnenkort via de website en de info-kalender van radio PROS.

 

Gezien de talrijke opkomst van vorig jaar, zal vooraf inschrijven opnieuw noodzakelijk zijn en zal het aantal inschrijvingen beperkt worden. Alle informatie over de werking van Cera, met als missie samen investeren in welvaart en welzijn, is terug te vinden via www.cera.be.

 

Cera overhandigde een Cheque-N.A.V on Sinterklaasfeest in het hoc te heldergem op zondag 3 dec.2017-29072017.JPG

Intervieuw Alain van Cera-29072017-09.00-10.00 H.JPG

 

Radio PROS Leistraat 5 9450 Heldergem is telefonisch te bereiken via 070 22 22 50 en te beluisteren via 105.8 FM of via www.radiopros.be.

 

Bedankt Cera voor de gulle schenking aan on s Sinterklaasfeest van 3 dec.2017.JPG


Op de foto v.l.n.r. Kirsten Cobbaut (ondervoorzitter radio PROS), Alain Baeck (adviseur bij Cera), Anja Sonck (PR verantwoordelijke radio PROS).

 

Persregio Dender

 

Het interview van zaterdag 29 juli tussen 10 en 11 werd uiteraard ook uitgezonden via de videostream en is te herbekijken/herbeluisteren via de website van Radio PROS of rechtstreeks HIER !

 

Tijdsbalkje rood.gif

09:13 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Zwitserland:Toekomst radio-themazenders via satelliet verzekerd

Zwitserland:Toekomst radio-themazenders via satelliet verzekerd

 

Een voorstel van de Zwitserse overheid om de radio themazenders weg te bezuinigen gaat niet door. Dit komt mede dankzij veel protest. De radiozenders van de SRG zitten ook op de satelliet.

 

satelliet.jpg

 

De 'Kommission für Verkehr und Fernmeldewesen' van de Zwitserse nationale raad heeft besloten dat de Zwitserse SRG themazenders allemaal blijven bestaan. Een motie om het aantal in te krimpen is teruggetrokken, mede door ruim twintigduizend protesten. De protesten kwamen uit de hoek van partijen zoals het Jodlerverband en Blasmusikverband.

 

Vooral om de Zwitsers-Duitstalige SRF Musikwelle was het hen te doen. Maar ook de vijf andere zenders blijven in de toekomst bestaan. Het gaat om de alternative popzender SRF Virus, de chansonzender RTS Option Musique, Swiss Pop, Swiss Jazz en Swiss Classic, dat drie gepresenteerde versies kent in het Duits, Frans en Italiaans. Al deze zenders trekken in Zwitserland zelf via DAB+, de kabel, satelliet en internet dagelijks bijna anderhalf miljoen luisteraars. De radiozenders zijn ook in zeer hoge geluidskwaliteit en inclusief uitgebreide EPG Free To Air te beluisteren via de Eutelsat Hotbird satelliet op 13° Oost.

 

TotaalTV (Jan-Hein Visser)

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |