13-07-17

Viceland:Wekelijks met ‘Viceland x Cinéart Indie Film Night’

Viceland:Wekelijks met ‘Viceland x Cinéart Indie Film Night’

 

Sedert vorige vrijdag 7 juli, is er een wekelijkse ‘Viceland x Cinéart Indie Film Night’ te zien in Nederland en Vlaanderen via Viceland Nederland en Viceland Vlaanderen.

 

viceland.2.jpg

Deze filmavond, lopend tot en met eind december, zal kijkers van de televisiezender onafhankelijk geproduceerde films bieden als kwalitatief alternatief op het huidige prime time TV-aanbod. Hierbij is de televisiezender een samenwerking aangegaan met Cinéart Benelux.

 

In lijn met VICELAND’s focus op het vertellen van verhalen vanuit andere perspectieven, staan de verhalen en de alternatieve invalshoeken centraal tijdens deze filmavond. Daarnaast lopen de genres van de filmavonden uiteen, van horror tot drama en comedy, om een afwisselend schema te presenteren aan de kijkers, aldus de zender in een persbericht.

 

Marc Smit, Co-CEO Cinéart Benelux: “We zijn verheugd om samen met Viceland een wekelijks filmslot te creëren voor bijzondere en unieke films. We denken dat onze brands elkaar zeer goed aanvullen om samen dit doel te bereiken”. De televisiezender Viceland is op 1 maart van start gegaan en richt zich op millennials.

 

Vorige week vrijdag was er om 21.00 uur de film ‘13 Assassins’ van regisseur Miike Takashi. In deze Japanse actiefilm komt een groep samoerai in het feodale tijdperk bij elkaar om een meedogenloze leider te verslaan.

 

Tevens zijn deze maand de met prijzen bekroonde ‘Kill List’ van regisseur Ben Wheatley, ‘In Jouw Naam’ van Marco van Geffen en ‘Maps to the Stars’ van David Cronenberg te zien.

 

In Vlaanderen is de televisiezender te zien via aanbieders Proximus en Telenet.

 

filmprojectorgif.gif

Mediamagazine.nl

 

Lees ook: Viceland TV zender van start gegaan bij (o.a.) Telenet (1/3/2017)

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.