24-06-17

MNM:"Marathonradio" zit er op!

MNM:"Marathonradio" zit er op!

 

"Marathonradio" op MNM zal dit jaar precies 443 hebben geduurd. Dat meldt de VRT-radiozender. 19 dagen lang hebben Peter Van de Veire, Julie Van den Steen en Sander Gillis radio gemaakt om studerend Vlaanderen een hart onder de riem te steken.

mnm-marathonradio-2017.jpg

"Marathonradio" zit er weer op.Van de Veire, Van den Steen en Gillis trokken gisteren om 19 uur de stekker eruiten zo hebben ze maar liefst 443 uur radio hebben gemaakt in het Marathonradiohuis in Leuven.En dit met de steun van het "Marathonradio Rescue Team" Eva Daeleman en Tom De Cock.

 

Net als bij de voorgaande edities wou "Marathonradio" ook dit jaar een steun en toeverlaat zijn voor de vele tienduizenden studenten in Vlaanderen die zich door de blok en de examens sleurden. De drie MNM-dj's kregen deze keer zelfs bezoek van koning Filip.

 

Op 30 juni volgt nog "Marathonradio: het rapport" waarbij Van de Veire en co op de afgelopen blokperiode en examens terugblikken om te zien hoe "hun" studenten het hebben gedaan. In Leuven, Hasselt, Antwerpen, Roeselare en Sint-Niklaas delen ze dan ijsjes uit aan iedereen die een rapport, diploma of getuigschrift kan voorleggen.

 

"Marathonradio" 2017 in cijfers

 

15332-peter.jpg

De Redactie

 

Tijdsbalkje rood.gif

 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.