06-01-18

Vrouw wint na 34 jaar alsnog prijs van radiostation

Vrouw wint na 34 jaar alsnog prijs van radiostation

 

Een vrouw in Australië heeft 34 jaar na het aanmelden voor een winactie alsnog een prijs gekregen van een radiostation. In 1983 kocht de toen 22-jarige Robyn Auld een pak chocolademelk om zo kans te kunnen maken op de 96 beste albums allertijden. Ze stuurde de actiecoupon netjes op naar 96FM.

 

Wat ze echter niet wist is dat de coupon nooit bij het radiostation was aangekomen. Tot vorige week althans. Toen werd bij 96FM in Perth alsnog de aanmelding van de vrouw bezorgt per post.

 

 

Bij de radiozender waren ze zo verbaasd dat ochtenddeejays Carmen Braidwood en Brad Fitzgerald spontaan een zoektocht startten naar Robyn. Via social media ging #FindRobyn dan ook als een lopend vuurtje.

 

De zoektocht had succes, want afgelopen donderdag werd ze gevonden. Robyn Liebeck, zoals de vrouw nu heet, woont nu in een klein dorpje genaamd Muntadgin, 300 km van Perth vandaan. Via een familielid hoorde ze dat het radiostation naar haar op zoek was.

 

Robyn werd vrijdag naar de studio gehaald waar ze na 34 jaar alsnog een prijs kreeg. Geen 96 albums, maar 2000 Dollar, de waarde die de 96 albums toen zouden hebben.

 

 

Overigens was “Thriller” van Michael Jackson destijds de meest gedraaide plaat op 96FM Stereo, zoals de zender destijds heette.

 

RadioNL (Martin Slijper)

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.