06-06-17

MNM:Marathonradio krijgt koninkrijk bezoek!

MNM:Marathonradio krijgt koninkrijk bezoek!

 

Koning Filip brengt  morgen (woensdag 7 juni) een bezoek aan de Marathonradio van radiozender MNM in het Radiohuis in Leuven. De vorst zal er met jongeren spreken over de examenperiode en een kort optreden van Bazart bijwonen.

 

mnm-marathonradio-2017.jpg

 

MNM heeft gisteren opnieuw de Marathonradio op gang getrokken. Tot en met vrijdag 23 juni presenteren Peter Van de Veire, Julie Van den Steen en Sander Gillis een non-stop programma dat helemaal in het teken staat van de examenperiode die de studenten momenteel moeten doorstaan.

 

Dit jaar staat er een bijzonder bezoek op de agenda. Morgen komt de koning immers een kijkje nemen. Na een rondleiding door Peter Van de Veire zal de vorst met jongeren spreken over hun beleving van de examenperiode. Nadien wonen de koning en de jongeren nog een kort optreden bij van de populaire popgroep Bazart. De koning heeft zelf vier kinderen die momenteel examens hebben.

 

Kijk HIER live...naar de Marathonradio (Deze livestream is alleen te bekijken met Flash).

 

lees ook

        

De Redactie

 

MNM: Steunt opnieuw blokkende studenten vanuit Leuven

 

Juni is voor veel jongeren examenmaand, en radiozender MNM steekt hen opnieuw een hart onder de riem met Marathonradio. Van maandag 5 tot en met vrijdag 23 juni maken dj's Peter Van de Veire, Julie Van den Steen en Sander Gillis 19 dagen lang non-stop radio vanuit een vaste uitvalsbasis: het Marathonradiohuis in studentenstad Leuven.

 

2398849251.png

 

De uitvalsbasis van Marathonradio is niet langer de MNM-studio op de VRT, maar wel het Radiohuis in Leuven, de thuishaven van Radio 2 Vlaams-Brabant in het hart van de studentenstad. Vanaf 5 juni wordt het Radiohuis omgedoopt tot Marathonradiohuis. 

 

Vanuit de studio in Leuven wordt de hele live-uitzending verzorgd, maar het Marathonradiohuis wordt ook een centraal ontmoetingspunt voor studenten. Ze kunnen elkaar er op gerichte tijdstippen ontmoeten en tijdens hun blokpauzes een exclusief optreden meepikken bij Marathonradio Live.  Op de twee vrijdagavonden is er ook het Marathonradio Free Podium, waar studerende jonge muzikanten een platform krijgen. Daarnaast zijn er ook de Nationale Pauzemomenten én dj-sets tussen 19 en 20 uur. 

 

Marathonradio wordt opnieuw gepresenteerd door drie MNM-dj's: Peter Van de Veire, Julie Van den Steen en Sander Gilis. Het ochtendduo is niet aan hun proefstuk toe, maar voor Gilis wordt het zijn eerste Marathonradio. Hij krijgt zijn vuurdoop vanavond al tijdens een Marathonradio Oefennacht van middernacht tot 6 uur morgenvroeg. Op maandag 5 juni trekt hij 's ochtends mee de uitzending op gang met Van de Veire en Van den Steen, voor het trio elkaar 19 opeenvolgende dagen zal afwisselen aan de microfoon.

 

"Marathonradio is nodig voor elke student die aan het studeren is en die denkt dat hij of zij er helemaal alleen voor staat, want dat is niet zo. Wij zijn er dag en nacht! Letterlijk àltijd als de student bezig is, is er ook iemand van ons om hem of haar te steunen", aldus Gilis.

 

De drie vaste presentatoren krijgen versterking van het Marathonradio Rescue Team. MNM-dj's Eva Daeleman en Tom De Cock, die Marathonradio eerder al presenteerden, snellen studenten in heel Vlaanderen te hulp bij diverse problemen. Ze delen vandaag al op verschillende schoolcampussen fluostiften uit. "Want een gehighlighte cursus is er twee waard", aldus het duo.

 

De Redactie

 

naamloos.png

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.