10-06-17

Radio2: Frituur De Wereld hoort u op zondagmorgen

Radio2: Frituur De Wereld hoort u op zondagmorgen
 
 
Frituur De Wereld neemt je terug mee op reis. Elke zondagochtend (sedert vorige week!) zoekt Dieter Vandepitte van 8 tot 10 uur uit wat we kunnen opsteken van de rest van de wereld. Kom met Radio2 mee naar de leukste bestemmingen en de tofste verhalen!
 

_JJ02709.jpg

 

Frituur De Wereld wil over de landsgrenzen heen volgen wat de Vlamingen in de wereld beleven. Zo kijken ze elke week even naar de actualiteit in het buitenland en delen we ontroerende, grappige of opvallende verhalen. Misschien kennen ze in het buitenland wel een oplossing voor een Belgisch probleem?

 

Wat kan je verwachten?

Caren Meynen werpt elke week een blik op de buitenlandse hitlijsten. Als Top 30 dj zoekt ze voor ons de pareltjes in de buitenlandse hitlijsten. Je staat versteld wat we doorheen de lokale hits over een land te weten komen.

 

Sabine De Vos gaat voor ons op bezoek bij mensen met buitenlandse roots. Met hoeveel weemoed kijken ze terug op hun leven daar? Aan welke gebruiken houden ze nog vast? En hoe voelen ze zich na al die jaren in België?

 

Op het einde van het programma krijg je ook een levenswijsheid mee, een interessante spreuk die we gaan zoeken net voorbij de horizon. Zo begin je je dag met nieuwe inzichten uit de wijde wereld!

 

Logo radio2 Nieuw 2015.png

Radio2

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.