07-06-17

Satelliet: Free To Air kijken naar Earth TV HD

Satelliet: Free To Air kijken naar Earth TV HD

 

Satellietkijkers in België en Nederland kunnen nu als eerste naar het tv-kanaal Earth TV HD kijken. De zender is ongecodeerd via de Eutelsat 7B satelliet op 7° Oost te ontvangen.

 

naamloos.png

 

Earth TV biedt een gevarieerd aanbod van programma’s waarin de kijker kennis kan maken met diverse werelddelen, steden en bezienswaardigheden.

 

Earth TV biedt naast een lineair tv-kanaal ook diverse online mogelijkheden waaronder het bekijken van duizenden webcamera’s opgesteld over de gehele wereld. Het lineaire kanaal Earth TV wordt in de Benelux door geen enkele aanbieder doorgegeven.

 

Maar...via de satelliet is de zender via de Eutelsat 7B satelliet op 7° Oost ongecodeerd (Free To Air), dus zonder abonnement te bekijken, te ontvangen via de uitzendfrequentie 11.304 GHz .(H) – met SYM:29700 en FEC: 2/3 (DVB-S2 – 8PSK).

 

In (gewone) SD-kwaliteit kan de zender op dezelfde satelliet via 11.345 GHz .(H)  met SYM: 27500  en FEC:5/6 bekeken worden.

Voor ontvangst van de Eutelsat 7B satelliet moet je uiteraard wél een schoteltje hebben gericht naar 7° Oost.Waarschijnlijk zal een draaibare schotelantenne hier in het voordeel zijn dus.

 

Totaal TV (Jarco Kriek)

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.