12-05-17

Eurovisie Songfestival van toen morgen in Brussele metro !

Eurovisie Songfestival van toen morgen in Brussele metro !

 

De MIVB heeft een speciale playlist samengesteld voor morgen zaterdag 13 mei ter gelegenheid van het Eurovisiesongfestival de Belgische kandidate Blanche te steunen. De Brusselse openbaarvervoersmaatschappij draait de hele dag een selectie Eurovisiesongfestivalnummers in alle (pre)metrostations.Sandra Kim, France Gall, Lordi en ABBA en Co klinken dan in de metro 

 

1276569407.jpg

 

De Brusselse openbaarvervoersmaatschappij MIVB gaat dus morgen speciale aandacht besteden aan het 62e Eurovisiesongfestival in Kiev in Oekraïne.

 

"Muziek maakt deel uit van een aangename reiservaring. Daarom is er elke dag muziek te horen in de Brusselse metrostations. De selectie wordt geregeld aangepast aan bepaalde evenementen, zoals Kerstmis en Valentijn", meldt de MIVB. Zaterdag wordt gefocust op het Eurovisiesongfestival.

 

Blanche verdedigt morgen de Belgische eer in Kiev met "City lights".

 

maxresdefault.jpg

 

Op de playlist van de MIVB staan onder meer de nummers "Waterloo" van ABBA, "Ne partez pas sans moi" van Céline Dion, "Je t'adore" van Kate Ryan, "Rhythm inside" van Loïc Nottet" en "Rise like a phoenix" van Conchita Wurst.

 

76f2f5b9a561a03be14857389150a673.jpg.gif

De Redactie

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.