05-05-17

Giro d'Italia vandaag van start en exclusief via Eurosport

Giro d'Italia vandaag van start en exclusief via Eurosport
 
 
De Giro d'Italia gaat vandaag van start in Sardinië.De honderdste editie van de Ronde van Italië. De openingsrit vindt vandaag dus plaats ( vrijdag 5 mei ) en de laatste etappe wordt verreden op vrijdag 28 mei.
 

giro.jpg

 

De Giro d'Italia 2017 wordt in Nederland en Vlaanderen exclusief door Eurosport live op tv uitgezonden.
 
 
Daarnaast is de Giro 2017 ook live op het internet te volgen via de livestream van de Eurosport Player.
Het commentaar bij de beelden wordt gegeven door Jeroen Vanbelleghem, die afwisselend wordt bijgestaan door ex-wielrenners Michael Boogerd en Bobbie Traksel.
 
De uitzendingen van de  live etappes beginnen om 13.30 uur en duren tot 17.30 uur. Eurosport-analist Juan Antonio Flecha staat bij de start en de finish voor de voor- en de nabeschouwing in ‘Giro Extra’. Dit dagelijkse programma is voor en na iedere etappe live te zien van 13.15 tot 13.30 uur en van 17.30 tot 17.45 uur.
 
 
Sporza (VRT) en het Nederlandse NOS Studio Sport (NPO) hebben in 2017 niet de rechten om etappes van deze ronde live op tv uit te zenden.
 
 
Wie dus wil kijken moet zich wenden tot Eurosport.In Vlaanderen via kabelaar Telenet en ProximusTV.Uitzending via TV Vlaanderen (satelliet) is mij nog niet bekend.
 
 
Wie geen provider heeft (maar wél een satellietontvanger) kan hoogst waarschijnlijk ook afstemmen en wel via Eurosport (Duitsland) op de Astra 1 (19,2° Oost). De uitzendingen zijn Free To Air ! Uiteraard is het commentaar in de Duitse taal natuurlijk.
 
Méér over de Ronde van Italië leest u HIER !
 

Eurosport_1_Logo.jpg

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.