23-04-17

Kom naar de Radio 2 Tuindag!

Kom naar de Radio 2 Tuindag!

 

Op zondag 1 mei leggen niet alleen de vogels hun ei maar trekt Radio 2 opnieuw naar buiten maar dan om ontspanning te leveren. In het park van Bokrijk zorgen ze samen met de Landelijke Gilden voor een goed gevulde gezinsdag.

 

tuindagtijdelijk.jpg

Plantenmarkt

 

Van 8 uur tot 18 uur opent een unieke plantenmarkt, een walhalla aan planten en bloemen. Meer dan 200 standhouders bieden alles om je tuin ‘zomerklaar’ te maken. En deze kleurrijke markt wordt de hele dag vergezeld door een nog kleurrijkere waaier aan muziek.

 

bokrijk%20tuindag%20groot.jpg

Radio 2 live

 

‘De Madammen’ starten de dag van 10 uur tot 12 uur, ze zullen je oren verwarmen met live interviews. Praatgasten van de workshops en standhouders passeren al zeker de revue. Onder andere foodarcheoloog Alex Kool. Jawel, hij is kok én archeoloog, maar op 1 mei ontdek je er alles over! Slongs Dievanongs brengt live haar nieuwe single Schoene joenge.

 

De Madammen.jpg

 

Van 12 uur tot 13 uur neemt Radio 2 Limburg het over met onder andere foodarcheoloog Jeroen Van Vaerenbergh. Jawel, hij is kok én archeoloog, maar op 1 mei ontdek je er alles over! 

 

En de dag eindigt met ‘De Topcollectie’ met Peter Verhulst (foto hieronder) en dat tussen 13 en 16 uur.

 

Peter Verhulst -2017.jpg

tuindag radio2.jpg

Radio2

 

Feest in je tuin


Naast de live muziek kan je ook genieten van aangepaste gezinsactiviteiten. Onder het thema ‘Feest in je tuin’ zorgt de Landelijke Gilden voor een vol programma. Van 13 uur tot 17 uur vinden meerdere workshops plaats. Maar ook een geleid bezoek aan het arboretum is een echte aanrader.Deze dag is volledig gratis.(Parking kost € 7).

 

Plantenmarkt


Op de unieke planten- en bloemenmarkt met meer dan tweehonderd kleurrijke standhouders kan je tal van specialiteiten kopen om je tuin helemaal ‘zomerklaar’ te maken. Je vindt er heel wat producten die niet in de gewone tuincentra verkrijgbaar zijn. Zoek je zwarte tomaten, een nieuwe soort hortensia of een zeldzaam tuinkruid? Hier vind je ze beslist. De plantenmarkt is open van 8.00 u. tot 18.00 u.

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.