22-04-17

Joe:Kris Wauters vervoegt Joe-team!

Kris Wauters vervoegt het team van Joe-dj's!

 

De helft van het Clouseau-duo krijgt een eigen programma op zaterdagvoormiddag, tussen 10u en 12u.
Daarin nodigt hij elke keer een bekende gast uit (zoals bijvoorbeeld Tom Waes, of Tia Hellebaut) en bespreekt hij met hen hun favoriete muziek en welke betekenis die voor hen heeft.

 

caroussel_zot_gedraaid_3.jpg

 

Kris' eerste werkdag verliep helaas niet van een leien dakje: Sven & Anke wilden hun kersverse collega in de ochtend bellen, maar kregen hem niet te pakken.
Jongere broer Koen zag daar de humor wel van in. "Geef hem een beetje respijt op zijn eerste dag, he", gniffelde hij aan de telefoon.

 

 

Joe

 

Joe:Kris Wauters krijgt programma op de radiozender

 

Kris Wauters (foto Sporza) krijgt na de paasvakantie een eigen programma op radiozender Joe. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en bevestigt Medialaan, het moederbedrijf van Joe, aan De Redactie.be. Wauters ontvangt vanaf 22 april elke zaterdagvoormiddag een BV om te praten over muziek.

 

0004.jpg

 

Kris Wauters (52) na de paasvakantie met een eigen radioprogramma op Joe, het kleine broertje van Q.

 

In "Zot gedraaid" gaat Wauters elke zaterdagvoormiddag tussen 10 en 12 uur op zoek naar de nummers die voor de BV-gast van de week een belangrijke rol hebben gespeeld in zijn/haar leven. Hij zal gasten uitnodigen uit de politieke wereld, de sport en collega's uit de muziek- en televisiewereld. Wauters maakt zijn debuut als radiopresentator op 22 april. Voorlopig loopt zijn programma tot aan de zomervakantie.

 

"Dat ik radio mag gaan maken, is een unieke kans die ik niet wil missen. Ik wil al jaren iets voor de radio doen, en nu is het zover", zegt Wauters daarover in Het Laatste Nieuws.

 

logo joe fm 2016.jpg

De Redactie

 

Tijdsbalkje rood.gif

 

00:04 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.