24-04-17

Kinepolis zendt finale Eurovisiesongfestival uit op witte doek

Kinepolis zendt finale Eurovisiesongfestival uit op witte doek

 

Liefhebbers van de liedjeswedstrijd van de EBU kunnen voor het eerst in de bioscoop terecht om het Songfestival te volgen. Kinepolis zendt op 13 mei de livestream van de EBU uit in de biocoop in Antwerpen. Voorlopig hebben we een zaal gereserveerd, maar mocht er veel vraag naar tickets zijn, zullen we het aantal zalen uitbreiden, meldt Kinepolis.

 

2094785146.jpg

 

Na opera's en museumbezoeken gaat Kinepolis België voor het eerst de finale van het Eurovisiesongfestival uitzenden op het witte doek. De 62e finale van de liedjeswedstrijd vindt plaats op zaterdag 13 mei in Kiev in Oekraïne.

 

"Als we de polls mogen geloven, maakt België met Blanche een heel grote kans om naar de finale te gaan. Dat zal de hype rond het Songfestival versterken", motiveert Frederique Naeyaert van Kinepolis het initiatief.

 

De productmanager van Kinepolis is ervan overtuigd dat de bezoekers de liedjeswedstrijd heel intens zullen kunnen meemaken in de bioscoop.

 

cinema .gif

De Redactie

 

De halve finales van de 62e editie van de Europese liedjeswedstrijd vinden op 9 en 11 mei plaats in Kiev, de finale staat geprogrammeerd op 13 mei.

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.