16-04-17

'Hier zingt men Nederlands' bij/op lokale radio P.R.O.S. !

'Hier zingt men Nederlands' bij/op lokale Radio P.R.O.S. !

 

Maandag 1 mei a.s. is het voor velen een verlofdag én dus een verlengd weekend.Op die dag leggen niet alleen de vogels hun ei maar is er traditiegetrouw de Nederlandstalige Top 200 op uw lokale Radio P.R.O.S.

 

Dit jaar dus...NIET !

Hier zingt men Nederlands 1.jpg

 

Maar...er is een 'vervangprogramma' voorzien deze keer.Niet wegens een soort van vakbondsactie door de DJ's en telefonisten maar wél worden er tussen 5 uur in de ochtend tot 22 uur niks anders dan Nederlandstalige muziekjes gedraaid.

 

Héél lang geleden toen de Belgische televisie nog geheel in kleuren van zwart-wit hun uitzendingen verzorgden had je het bekende dagelijkse programma na het nieuws van 20 uur met als titel 'Hier spreekt men Nederlands'.

 

Awel bij het populaire 'PROSKEN' wordt dat dus 'Hier zingt men Nederlands ' op maandag 1 mei.'Vlaamse' én 'Ollandse' hits van toen maar ook van het heden!

 

Hier zingt men Nederlands 2.jpg

 

Luisteren is dus de boodschap.De liefhebbers worden op hun wenken voorzien.Luisteren kan via de livestream maar luisteren én zien kan via de videostream op de PROS-website ! Al mag je de FM band niet vergeten in het uitzendgebied en wel op de 105.8.

 

Men zegge het voort...

Dansende PROSSERS.gif

Pros sticker WIT website.jpg

dyn007_original_353_12_gif__5254ad90acec7a43fb5beaa37890e3a6.2.gif

00:10 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.