04-05-17

Satelliet NL:Joyne heeft meer tijd nodig

Satelliet NL:Joyne heeft meer tijd nodig

 

Joyne presenteerde zich enkele maanden geleden op een recreatiebeurs. Het maakte bekend dat men in Nederland satelliettelevisie zou gaan aanbieden. Daarbij ligt de focus op de recreatiemarkt.

 

1715082187.png

 

Veel Nederlanders kijken in caravan of camper niet alleen binnen maar ook buiten Nederland op vakantie via de satelliet naar televisie. Voor het Nederlandse zenderaanbod dient men hiervoor een abonnement bij CanalDigitaal af te sluiten. De aanbieder heeft hiervoor zelfs een recreatieabonnement gecreëerd. Met dit abonnement kan men zes maanden naar een speciaal zenderaanbod bestemd voor recreanten kijken. Joyne wil zich onder meer op de recreatiemarkt als concurrent van CanalDigitaal gaan profileren.

 

988969 (2).jpg

 

De eerdere verwachting van Joyne om voor april meer duidelijkheid over de toekomstige dienstverlening te geven, is niet door het bedrijf gehaald. Dit betekent niet dat Joyne een soort van 1 april grap is. De aanbieder geeft op een later tijdstip meer duidelijkheid over de plannen. Dat liet Joyne aan Totaal TV weten.

 

Het is nog niet bekend of Joyne direct met uitgebreide informatie over abonnementsvormen en prijsstelling van abonnementen gaat komen. Er zijn nog veel onduidelijkheden over Joyne. Zo is ook nog niet bekend op welke satellietpositie men gaat uitzenden. CanalDigitaal gebruikt voor het eigen zenderaanbod hoofdzakelijk de Astra 3-satelliet op 23,5° Oost.

 

TotaalTV (Jarco Kriek)

 

Lees ook: NL:Concurerende satellietaanbieder op komst? 11/2/2017

 

Tijdsbalkje rood.gif

 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.