23-03-17

VRT Radio2: Ontdek hun nieuwe website !

VRT Radio2: Ontdek hun nieuwe website !

 

Goed nieuws van Radio2, ze hebben hun website helemaal vernieuwd! Je kan 'm nu makkelijker gebruiken op je tablet en smartphone. Je vindt er dagelijks het nieuws uit jouw regio, de items van De Inspecteur, De Madammen, Aha! en de andere programma's. Al die artikels kan je bovendien makkelijker dan ooit delen op Facebook of via e-mail.

 

website radio2.jpg

 

Het design en de opbouw van de nieuwe website van Radio2 is volledig nieuw. Zo vind je gemakkelijker je weg én zie het er nog eens leuk uit ook. Geen overbodige elementen meer, enkel de essentie blijft over.

 

Grote foto's en veel ruimte zorgen ervoor dat alles overzichtelijk blijft, zonder onze typische, kleurrijke stijl te verliezen. Helemaal Radio 2!

 

Surf je vaak via een tablet of smartphone naar hun website? Dan ga je een verschil merken! De pagina's passen zich nu ook automatisch aan aan je scherm, terwijl alles vlot leesbaar blijft. Geen gepruts meer op kleine schermen.

 

Elke dag brengen ze een gezonde portie regionaal nieuws, zoals je dat gewoon bent op de radio. Kies jouw regio in de menubalk bovenaan en zij onthouden je keuze. Op elke pagina krijg je bovendien de laatste regionale artikels handig verzameld.

 

aha-logo.png

 

Alle handige nuttige weetjes, tips en trucjes van Aha! vind je vanaf nu ook op de website van Radio 2. Doe er je voordeel mee!

 

Op elke pagina vind je een lijstje met artikels die te maken hebben met het onderwerp dat je op dat moment aan het lezen bent. Zo ontdek je makkelijker nieuwe (of oude) artikels. Best handig vonden ze!

 

Deelknoppen_0.jpg

 

Wil je graag een artikel delen met vrienden of familie? Dat kan nu supersnel met hun deelknoppen. Gebruik je Facebook, Twitter of Pinterest? Met een druk op de knop staat het op je tijdlijn.

 

Mail je liever een artikel? Ook dat kan nu veel gemakkelijker met ons nieuw mailformuliertje. Vul jouw gegevens in en die van de geadresseerde, en zij doen voor de rest! 

 

Uiteraard kan je nog altijd live luisteren naar onze radioprogramma's. Zoek de Luister Live-knoppen in de menubalk of op de homepagina. Die brengen je onmiddellijk naar Radioplus waar je verder kan luisteren.

 

Opnieuw beluisteren? Ook dat kan snel, via de Herbeluister-knop op elke programmapagina of in de programmagids.

 

Iets gehoord op de radio, maar vind je het niet meteen terug? Wil je een oud artikel terugvinden? Of wil je gewoon meer weten over een programma? Gebruik de nieuwe zoekfunctie die je nog sneller naar de juiste pagina brengt.

 

Heb je een foutje ontdekt? Iets dat niet klopt of een suggestie om iets te verbeteren? Laat het hen weten via het feedbackformulier op elke pagina. Na tien seconden komt het tevoorschijn en kan je invullen wat er mis is. Anoniem, uiteraard, maar je helpt er ons enorm mee om de website nog beter te maken.

 

Ze horen graag wat je van de nieuwe website denkt, dus laat hen zeker je mening weten !

 

 

Logo radio2 Nieuw 2015.png

Radio2

Tijdsbalkje rood.gif

10:45 Gepost door Pieter Van Banden in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.