26-02-17

Lokale 'Radio P.R.O.S.' trakteert rusthuisbewoners op chocola (update)

Lokale 'Radio P.R.O.S.' trakteert rusthuisbewoners op chocola (update)

 

De medewerkers van lokale Radio P.R.O.S. hebben de bewoners van rusthuis Sint-Anna in Haaltert op 23 februari j.l. verrast met chocolade-eitjes en pralines.

 

9547937.jpg

Anja Sonck geeft bewoners Marie-Jeanne Bruwé en Simone Adriaens een zakje met chocolade. - Foto CVHN

 

"Onze voorzitter en ondervoorzitter hadden ons uitgedaagd om vijftig kilogram chocolade-eitjes in te zamelen voor de bewoners van de rusthuis in Groot-Haaltert", vertelt Anja Sonck van radio P.R.O.S. "We konden in totaal net geen 104 kilogram inzamelen, meer dan het dubbele dan gepland. 

 

Daarom verdelen we ze onder vijf rusthuizen in de streek: Sint-Anna en Sint-Jozef in Haaltert, Sint-Vincentius in Aaigem, Klateringen in Ninove en De Pastorij in Denderhoutem. We konden de chocolade-eitjes inzamelen dankzij de steun van sponsors, waaronder bedrijven zoals Belcolade, Carrefour Ninove en Colruyt, maar ook lokale handelaars en onze luisteraars hebben ons gesteund."

 

paas.jpg

De senioren waren blij met de verrassing: "Het is leuk om eens iets te krijgen", zegt Simone Adriaens. "Vroeger gaven we en nu krijgen we", lacht de vrouw.

Uit dagblad 'Het Laatste Nieuws' van 24/2/2017 (CVHN)

 

De bewoners van Sint-Anna en Sint-Jozef in Haaltert en Klateringen in Ninove mochten reeds de chocolade in ontvangst nemen op 23 februari.En op 3 maart aanstaande zal de chocolade aan de bewoners van de De Pastorij in Denderhoutem en tevens ook in Sint-Vincentius in Aaigem worden overhandigd.

 

Radio-Pros-deelde-paaseitjes-uit-in-rusthuizen-Haaltert-Persregio-Dender.jpg

Van links naar rechts:Tim Schippers,Anja Sonck,? en DJ Stef Leeuwenhart (foto:Persregio Dender)

 

Alzo kwamen de (zoete chocoladen) klokken van Rome een beetje vroeger dan verwacht bij P.R.O.S tijdens de 'Ontbijtradio' dank zij hun uitdaging van zondag 19 februari j.l.....Pasen komt alsmaar wat dichterbij!

 

Afwachten nu wat de presentatoren van het zondagochtendprogramma  (9-12u) nu moeten uitvoeren als tegenprestatie van hun zeer geslaagde (zoete) actie.Zeker luisteren maar ook kijken via de website dus de komende zondagen.

 

Sticker Radio PROS (2).jpg

Tijdsbalkje rood.gif

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.