24-02-17

Lokale 'Radio P.R.O.S.' trakteert rusthuisbewoners op chocola

Lokale 'Radio P.R.O.S.' trakteert rusthuisbewoners op chocola

 

De medewerkers van lokale Radio P.R.O.S. hebben de bewoners van rusthuis Sint-Anna in Haaltert gisteren (23/2/2017) verrast met chocolade-eitjes en pralines.

 

9547937.jpg

Anja Sonck geeft bewoners Marie-Jeanne Bruwé en Simone Adriaens een zakje met chocolade. - Foto CVHN

 

"Onze voorzitter en ondervoorzitter hadden ons uitgedaagd om vijftig kilogram chocolade-eitjes in te zamelen voor de bewoners van de rusthuis in Groot-Haaltert", vertelt Anja Sonck van radio P.R.O.S. "We konden in totaal net geen 104 kilogram inzamelen, meer dan het dubbele dan gepland. 

 

Daarom verdelen we ze onder vijf rusthuizen in de streek: Sint-Anna en Sint-Jozef in Haaltert, Sint-Vincentius in Aaigem, Klateringen in Ninove en De Pastorij in Denderhoutem. We konden de chocolade-eitjes inzamelen dankzij de steun van sponsors, waaronder bedrijven zoals Belcolade, Carrefour Ninove en Colruyt, maar ook lokale handelaars en onze luisteraars hebben ons gesteund."

 

paas.jpg

De senioren waren blij met de verrassing: "Het is leuk om eens iets te krijgen", zegt Simone Adriaens. "Vroeger gaven we en nu krijgen we", lacht de vrouw.

Uit dagblad 'Het Laatste Nieuws' van 24/2/2017 (CVHN)

Alzo kwamen de (zoete chocoladen) klokken van Rome een beetje vroeger dan verwacht bij P.R.O.S tijdens de 'Ontbijtradio' dank zij hun uitdaging van zondag 19 februari j.l.....Pasen komt alsmaar wat dichterbij!

 

Afwachten nu wat de presentatoren van het zondagochtendprogramma  (9-12u) nu moeten uitvoeren als tegenprestatie van hun zeer geslaagde (zoete) actie.Zeker luisteren maar ook kijken via de website dus de komende zondagen.

 

Sticker Radio PROS (2).jpg

Tijdsbalkje rood.gif

11:01 Gepost door Pieter Van Banden in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.