07-05-17

Over de 'RadioDay'2017

Over de 'RadioDay'2017

 

Zaterdag 20 mei wordt voor de liefhebbers van off-shore radio een wel heel bijzondere dag. RadioDay in het prachtig gerestaureerde Entrepotgebouw aan de Harlinger Willemshaven. In dit gebouw interviews met oudgedienden uit binnen- en buitenland, marktkraampjes, hapjes en drankjes, uitreiking van Radio-Awards en natuurlijk... met zijn allen weer even bijpraten! Vanaf de kade bij het Entredepotgebouw is per tender de Jenni Baynton te bezoeken. Op het enig nog operationele zendschip ter wereld is op dat moment een rechtstreekse uitzending via 747 AM. DJ's van weleer vertonen er hun kunsten en je kunt ze horen en zien!

 

RadioDay%20header%202017.jpgDe deelnamekosten zijn: Bezoek RadioDay € 15.00 p.p. bij betaling vooraf. Op dag zelf € 17.50. Beide bedragen zijn exclusief bezoek aan radioschip.

 

Extra: Bezoek aan radioschip inclusief rondleiding en vervoer per tender € 10,00 p.p. Gezien de beperkte capaciteit van de tender kan dit bezoek alleen bij inschrijving vooraf en... vol=vol. Bezoek aan schip kan alleen in combinatie met toegangskaart RadioDay.Inschrijven: Je kunt nu inschrijven. We vragen je dit te doen via een e-mail, te sturen naar radiodagharlingen@gmail.com Graag in je mail ook even wat extra informatie over je adres en telefoonnummer. Je krijgt daarna een mail van ons hen van ontvangstbericht en ze laten je uiteraard ook weten hoe je de deelnamekosten kunt voldoen. Na binnenkomst van je betaling krijg je van hen opnieuw bericht met een definitieve bevestiging van je reservering.

 

radioday-header.jpgMeer info: Blijf hen volgen via website www.radioday.nl en facebook. Steeds meer info en wetenswaardigheden!

Zou je dit bericht willen delen met je radiovrienden?

 

Radioday.nl

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.