30-01-17

‘Vier’ krijgt nieuwe vormgeving en wordt '4'

‘Vier’ krijgt nieuwe vormgeving en wordt '4'

 

Onze Vlaamse commerciële televisiezender ‘Vier’ gaat vanaf begin februari verder met een nieuwe vormgeving waarbij de ‘4’ in het nieuwe logo centraal staat. Dit heeft de eigenaar van de zender, SBS Belgium, deze week bekend gemaakt.

 

De eigenaar vond het na het na dik vier jaar tijd voor een nieuw logo en nieuwe vormgeving: “Dat wordt dit voorjaar in de verf gezet met een nieuwe ‘look and feel’: een dynamische vormgeving, kleurrijke huisstijl en een gloednieuw logo.”, aldus SBS Belgium in een persbericht.

 

logo -vier-2017.png

 

Programmadirecteur Annick Bongers: “Het nieuwe logo en de frisse zenderlook passen bij de dynamiek waar VIER vandaag voor staat: onze programma’s zijn echt, verrassend, en verruimen de blik van de kijkers. Kaskrakers zoals De Mol, Callboys, Topdokters, The Sky is the Limit, Jani Gaat of De Slimste Mens ter Wereld zijn programma’s die je wilt gezien hebben. Liefst samen met familie, vrienden en collega’s. En als het even kan, in een vloeiende vormelijke beweging die als rode draad doorheen de hele VIER-avond loopt.”

 

De nieuwe programmering van de zender gaat op 6 februari aanstaande van start. Dan zal ook de nieuwe vormgeving in gebruik worden genomen. In de nieuwe programmering zijn behalve een nieuwe reeks van “De mol”, gedraaid in Zuid-Afrika, ook de nieuwe series “Topdokters” en “Jani gaat” te zien op de zender.

 

Nieuwe programmering ‘Vier’.

 

schema van '4'.jpg

Klik op de afbeelding voor groter beeld

 

Mediamagazine.nl

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.