21-01-17

NL:AM747 Groeistad voorlopig uitgesteld

NL:AM747 Groeistad voorlopig uitgesteld

 

De officiële opening van de middengolffrequentie van Radio Groeistad die voor vandaag -zaterdag 21 januari stond gepland- is voorlopig uitgesteld.

 

groeistad.jpg

 

Door technische problemen met de zendinstallatie voor de zender op de middengolffrequentie 747 kHz kan de opening voorlopig geen doorgang vinden. Sinds dinsdag is de radiozender trouwens niet meer te ontvangen van de middengolf.

 

Sinds begin van dit jaar is Radio Groeistad in een groot deel van Zuid-Holland te horen via de middengolffrequentie 747 KHz. Hiervoor maakt de radiozender gebruik van een zogenaamde kleinvermogen middengolf-vergunning. Vanuit Wassenaar wordt er uitgezonden met een vermogen van ongeveer 100 watt. Voorheen was de voormalige radiopiraat uit Zoetermeer al een aantal jaar te beluisteren via Internet.

 

Vandaag zou de frequentie officieel in gebruik worden genomen. Dit zou gebeuren met een speciale SoulShow Top 100 die onder andere gepresenteerd zou gaan worden door Erwin van der Bliek en mr. SoulShow zelf, Ferry Maat.

 

Marc Jacobs van Radio Groeistad geeft tegenover deze website aan dat het niet zeker is dat de technische problemen voor vandaag zijn opgelost. Daarom is besloten de opening uit te stellen. “We hopen nu de opening te houden op 28 januari of 4 februari, maar we zullen de luisteraars hiervoor op de hoogte houden via onze Facebook-pagina, website en natuurlijk de radiozender zelf”, aldus Jacobs tegenover deze website.

 

Radio Groeistad blijft gewoon te beluisteren via Internet.

 

Mediamagazine.nl

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.