25-01-17

Spanje:Radio Xtra FM uit Costa Blanca is overgenomen

Spanje:Radio Xtra FM uit Costa Blanca is overgenomen

 

De commerciële radiozender Xtra FM uit de Spaanse Costa Blanca is overgenomen door radio-ondernemer Patrick van den Hoek en Joep Maenen. Dit berichtte onlangs de radiozender in een persbericht.

 

dyn008_original_263_118_pjpeg__311ee5bdc0d5009b31ed83ab6e00d857_3.jpg

 

Al meer dan 12 jaar is XtraFM een begrip aan de Costa Blanca. ‘Het radiostation onderscheid zich van andere radiostations door haar unieke muziekformule en door non-stop uit te zenden (zonder deejays).”,aldus het persbericht.

 

Afgelopen 12 jaar was het radiostation onder leiding van Kees Nijssen. Nijssen gaat zich richten op zijn andere bedrijven en heeft Joep Manen (huidig sales manager) en radio ondernemer Patrick van den Hoek gevraagd om het radiostation met alle goede zorgen over te nemen.

 

Patrick van den Hoek: “Met de unieke muziekformule en de laatste officiële luistercijfers konden Joep en ik hier natuurlijk geen nee op zeggen. XtraFM is écht een begrip aan de Spaanse Costa en in 2017 willen wij nog meer residenten en niet residenten bereiken aan de Costa Blanca via de 92.7 FM.”

 

Het radiostation gaat ook in 2017 ook meer inzetten op online. “Social Media heeft de afgelopen jaren stil gelegen bij XtraFM. In de online wereld waar wij nu in leven is ook je internetstream en je postings op social media belangrijk voor je bereik. Radio = overal, in de auto, op het werk, maar ook online via onze XtraFM App”, aldus Van den Hoek.

 

De radiozender is in delen van de Costa Blanca te ontvangen via de FM-frequentie 92,7 MHz en wereldwijd via Internet.

 

Mediamagazine.nl

 

pinkend sterretje Website XtraFM

 

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.