24-12-16

StuBru:Laatste uren Music For Life ingezet met De Warmste Radio (Update)

StuBru:Laatste uren Music For Life ingezet met De Warmste Radio (Update)

 

De Warmste Week van Music For Life is aan zijn laatste uren begonnen. De hele dag staat in het teken van De Warmste Radio, een gezamenlijk radioprogramma van Studio Brussel, Radio 1, Radio 2 en MNM. Net voor de start van kerstavond is er de slotshow.

 

3142536229.jpg

2890673866.jpg

 

De afgelopen zes dagen zakte heel wat volk af naar De Schorre in Boom voor de jaarlijkse Warmste Week van Music For Life. Ook dit jaar stonden heel wat goede doelen in de kijker. En ook vandaag is iedereen nog welkom voor de laatste dag van de solidariteitsactie.

 

Waar De Warmste Week tot nog toe enkel op Studio Brussel te horen was, is dat sinds 9 uur vanochtend ook op Radio 1, Radio 2 en MNM het geval. De vier zenders - en een combinatie van presentatoren - maken samen een hele dag De Warmste Radio.

 

Zo presenteert Eva De Roo (Studio Brussel) tot 12 uur samen met Tom De Cock (MNM). Zij worden opgevolgd door Bram Willems (Studio Brussel) die een duo vormt met Britt Van Marsenille (Radio 2). Tegen 15 uur staan Linde Merckpoel (Studio Brussel) en Dennis Vanden Buijs (Radio 1) klaar. Onder meer Stan Van Samang, Hooverphonic, Clouseau en Tourist LeMC komen langs voor een optreden.

 

Om 17.30 uur is er dan de grote slotshow, waarin ook het bedrag zal worden bekendgemaakt dat de actie dit jaar heeft opgeleverd. De show zal te volgen zijn op de deelnemende radionetten, tv en via internet. De presentatie is in handen van het Warmste Week-trio, aangevuld met Siska Schoeters.

 

Vlammetjes de warmste week stubru.gif

De Redactie

 

De Warmste Week van Music For Life brengt recordbedrag van 7.802.913 euro op !

 

637406750.jpg

 

Met een slotshow is het doek gevallen over De Warmste Week van Music For Life 2016. De actie heeft dit jaar 7.802.913 euro opgebracht, een nieuw record. Vlaanderen heeft 6.195 acties georganiseerd voor 1.311 goede doelen.

Tijdsbalkje rood.gif

10:06 Gepost door Pieter Van Banden in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.