27-01-17

Vele schotelantennes verwijderd in Rotterdam

Vele schotelantennes verwijderd in Rotterdam

 

In Rotterdam zijn begin vorige maand in Crooswijk vele tientallen satellietschotels verwijderd die op plekken hingen waar dit van de wooncorporatie niet mocht. De wooncorporatiezegt toestemming te hebben van de rechter.

 

ASTRA.jpg

 

De Rotterdamse wooncorporatie Woonstad is deze week massaal satellietschotels gaan verwijderen omdat die illegaal zijn bevestigd. Leefbaar Rotterdam bond een week eerder ook al de strijd aan met schotelantennes en maakte voor het woonreferendum zelf een filmpje over verloedering van de stad, waarbij gebouwen met minaretten en schotelantennes werden afgebeeld. Woonstad is de corporatie in Rotterdam die het hardst optreedt tegen antennes die hangen waar dat volgens de corporatie niet mag. Woonstad zegt de betroffen bewoners drie keer te hebben gemaand zelf actie te ondernemen. Volgens Open Rotterdam treden andere corporaties minder hard of zelfs geheel niet op tegen schotelantennes. Powned stortte zich ook meteen op het verhaal van de Rotterdamse omroep en vroeg de mening van 'de Rotterdammer'.

 

Een algemeen schotelverbod bestaat niet in Nederland omdat het indruist tegen de vrijheid van nieuwsgaring en Europese Wetgeving hieromtrent.

 

TotaalTV (Jan-Hein Visser)

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.