22-12-16

Kerst verrassing van Radio Mi Amigo International!

Kerst verrassing van Radio Mi Amigo International!

 

Alweer heuglijk nieuws voor de kortegolfluisteraar...

 

Deze kerst brengen ze 2 extra 'high power Special Event' uitzendingen die een groot deel van de wereld zullen bestrijken!

 

flags.png

 

Geen betere gelegenheid om te vieren dat Radio Mi Amigo in 2016 'het snelst groeiende AM/kortegolf radiostation van Europa' -en mogelijk zelfs van de wereld- werd, dan met een speciale uitzending waarin ze aan een grote groep nieuwe luisteraars willen laten horen wie we zijn en wat we kunnen.

 

  • Het 2 uur durende programma op 25 december wordt met 100 kilowatt uitgezonden via de relay zender in Armenië - gericht op groot Europa - incl. Oost Europa en grote delen van Rusland en het Midden Oosten.

 

  • In de nacht van 26 december )* wordt een krachtig 125 kW signaal vanuit Nauen in Duitsland direct gericht op Noord Amerika, met een grote overlap naar andere delen van de wereld.

 

Deze speciale kerstnacht show wordt live gepresenteerd vanuit Amsterdam, met verbindingen naar de studio's van alle medewerkers en betrokkenen in o.a. Engeland, Spanje, Duitsland, België en Equador. Ze introduceren Radio Mi Amigo aan de nieuwe groep luisteraars die ze hopen te bereiken, vieren feest met hun huidige fans en ze kijken terug op naar de hoogtepunten van 2016 waarin ze als nooit tevoren zijn gegroeid. Ze praten je bij over de plannen voor het komende jaar, ze praten met experts over DX-en en het luisteren naar de kortegolf en natuurlijk is er ook weer muziek die je nergens anders hoort.

 

footprint6080small.jpg

Het minimale bereik 'worst case scenario' via 6080 kHz

 

Hieronder de tijden en frequenties. Voor Nederland en België gelden de CET tijden.
(Luister je buiten Nederland? Reken dan de UTC tijden om naar je eigen tijdszone.
Bijvoorbeeld: EST -New York- is 6 uur eerder, dus nog op 25 December, 7 - 9 pm)

 

Datum: 25-12-2016
Tijd: 19:00 hrs - 21:00 hrs UTC (20:00 - 22:00 hrs Central European Time)
Frequentie: 6145 kHz (49 meter band) - via Armenia (100 kW)
Gericht op: Groot Europa, Rusland en het Midden oosten

 

Datum: 26-12-2016
Tijd: 00:00 hrs - 02:00 hrs UTC (01:00 hrs - 03:00 hrs Central European Time)
Frequentie: 6080 kHz (49 meter band) via Nauen, Germany (125 kW)
Gericht op: Noord Amerika

)* Let op: in de U.S. is het vroeger en is de uitzenddatum dus nog op 25 December!:
7 - 9 pm [EST], 6- 8 pm [CST] and 4 - 6 pm [PST]

 

 

Radio Mi Amigo International

 

Tijdsbalkje rood.gif

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.